Adam veletken robot yapıyor robot mesajın beni ikna etti olsa olsa onun çocuğu olur .xDBen diyince niye yok mok çıkmaz dedin o zaman?
Adam veletken robot yapıyor robot mesajın beni ikna etti olsa olsa onun çocuğu olur .xDBen diyince niye yok mok çıkmaz dedin o zaman?
Boynuz kulağı geçer hem daha güçlü hem daha iyi mucit.Adam veletken robot yapıyor robot mesajın beni ikna etti olsa olsa onun çocuğu olur .xD
Bir de okama. Zaten seride hiç okama balık da görmemiştik. :dŞu Dressrosa'daki cüceler ile balık adam kırması olabilir gibime geliyor.
Robotlar aracılıyla lan it diyecem
Boynuz kulağı geçer hem daha güçlü hem daha iyi mucit.
Be adam bu ne okama sevdası bi de hiç okama balık görmedik diyip ağzının suyunu akıtıyon.Bir de okama. Zaten seride hiç okama balık da görmemiştik. :d
Ben ekmeğimin peşindeyim. Vegapunk'un dandik bir tip çıkması bir yonko lobisi üyesi olarak benim hoşuma gider. :dRobotlar aracılıyla lan it diyecem![]()
Kidd biriyle bağlantılı çıkmasın böyle daha iyi ya. Seriden düzgün ilerleyen bi varmış gibi geliyor o da kirlenmesin :/
Bu arada @Millennium Wizard bak sen bu çılgın montanaya çok uymaya başladın sen de bilimin ışığını kaybediyon diyeyim :/ İki Urahara muhabbeti çevirelim de karakterin değeri artsın olum
Be adam bu ne okama sevdası bi de hiç okama balık görmedik diyip ağzının suyunu akıtıyon.Niye böyle yapıyün babba ??? :/ Arlong ekibindeki Chew okamaya benziyor o sayılmaz mı
![]()
Tabi Koca Ana dandik bir tip olduğu için başkaları da öyle olsun istiyorsunBen ekmeğimin peşindeyim. Vegapunk'un dandik bir tip çıkması bir yonko lobisi üyesi olarak benim hoşuma gider. :d
Ben Chew'i unutmuştum, ama senin aklında kalmış. Acaba bu neye işaret ediyor?![]()
Fanı mı varmış?Fanları çok boş ?
Vegapunk Koca Ana kalitesinde çıkarsa Oda'ya kurban falan kesmen lazım. O derece yani... :dTabi Koca Ana dandik bir tip olduğu için başkaları da öyle olsun istiyorsunAma çoook beklersin ben diyeyim
La napayım diğer karakterleri göstererek olasılıkları azaltıyorum anca. Diğer türlü ben nasıl bu kadar şeye karşı gelecem![]()
Anacım Koca Ana'nın nesi varmış da kurban kesecekmişim ?Vegapunk Koca Ana kalitesinde çıkarsa Oda'ya kurban falan kesmen lazım. O derece yani... :d