Cinler insana gözükmez, kamerada niye gözüksün?
Cinler insana gözükmez, kamerada niye gözüksün?
Bu konuyu okumam için biraz daha yıl geçmesi lazım. Kaç yıldır görürüm ama bir türlü okuyamadım.Söylenene göre @sensey size üflediğinde amiralci oluyormuşsunuz.
İnsana gözükmüyorsa neyin muhabbetini yapıyoz agaCinler insana gözükmez, kamerada niye gözüksün?
Insan kılığinda gözükür isterse.İnsana gözükmüyorsa neyin muhabbetini yapıyoz aga![]()
Hocam, savunmak bana düşmez belki ama konuyu açan arkadaş zaten yazdıklarına inanan birisi değil sadece bu konulara ilgili birisi hatta pek çok sefer keyfine mezarlıkta yattığını falan belirtmişti. Kendisi için Yüzüklerin Efendisi gibi bir şey bu konular.Şu anlattığın şeyleri gel birlikte taksim meydanında herkesin önünde gören gözler önünde deneyelim.Ama yok illa kuş uçmaz kervan geçmez ıssız yerlerde yapmalıyız ki bilinç altımız ve pamuk ipliğinden hassas psikolojimiz deforme olup bize böyle hissettirsin.
Ne yani şimdi akrabalarım anam babam filan cin olabilir mi?Insan kılığinda gözükür isterse.
Yine trollendik diyorsun.Boşuna yükselmişim.Hocam, savunmak bana düşmez belki ama konuyu açan arkadaş zaten yazdıklarına inanan birisi değil sadece bu konulara ilgili birisi hatta pek çok sefer keyfine mezarlıkta yattığını falan belirtmişti. Kendisi için Yüzüklerin Efendisi gibi bir şey bu konular.![]()
Kılik değisip gelebilir gayri mesru faili mechul cinayetlerin çogu böyle islendi turkiyede.Ne yani şimdi akrabalarım anam babam filan cin olabilir mi?