Vs konusu daha ilgi çekici sanırımbu konu neden vs konusuna dönmüş anlamadım ama neyse sşdfgljdfşçg

Vs konusu daha ilgi çekici sanırımbu konu neden vs konusuna dönmüş anlamadım ama neyse sşdfgljdfşçg
düz bilgi kadar merak ettiğim hiçbi şey yokVs konusu daha ilgi çekici sanırımDüz bilgi yerine kıyas olduğunda daha bir merak uyandırıyor insanda.
Farkettimdüz bilgi kadar merak ettiğim hiçbi şey yok
gergedanla zürafa yı unutmusun abi. bi de buffalo gibi besililer varKaplan gömer geçer o konuda tartışılacak bir şey yok. Hayvanlar alemi zirve listesi yapılabilir.
1 - Fil
2 - Su aygırı
3 - Ayı
4 - Kaplan
5 - Aslan
.
.
.
57 - Bal porsuğu
Seni 57'de durduran ne oldu?Kaplan gömer geçer o konuda tartışılacak bir şey yok. Hayvanlar alemi zirve listesi yapılabilir.
1 - Fil
2 - Su aygırı
3 - Ayı
4 - Kaplan
5 - Aslan
.
.
.
57 - Bal porsuğu
Niye alıngan bir tavırla açıklama yapıyorsun dostum. Yazarken aklıma gelmedin bile. Gayet basit bir şey dedim hiç kimseyi hedef göstermeden. İnsan herhangi bir konuyu tartışabilir keza kolpa muhabbetler hiç bitmez. Tartışacak bir şey yok dememin sebebi konunun sonucunun çok net olmasından ötürü.Kaplan tabii ki Aslandan çok daha güçlü. Bunu ben de biliyorum. Ama insanların büyük bir çoğunluğu bunu bilmiyor. Sokağa çıkın 10 kişiye sorun 9 u Aslan der. Genel kültür amacıyla paylaştım o yazıyı daha çok.
Fil de Gorilden çok daha güçlü ama tartışması oldu bugün. Demek ki oluyor yani.
Yürek tanrısından sonrasını yazma gereği duymadımSeni 57'de durduran ne oldu?
Sürü olarak bakarsan işler değişir sırtlanlar hepsini kaçırıyor mesela avladığı hayvanı bile bırakıp gitmeyi tercih ediyor.Bireysel olarak bakmak lazım.Suyun içinde su aygırı kadar tehlikeli canlı yok ama karada işler değişiyor.Aslanlara denk gelirlerse çok zorluyor aslanlar ama dişleri çok tehlikeli aslanlar ciddi bedeller ödeyebiliyor.Bazı aslan sürüleri filleri avlamayı bile tecrübe edinmiş sürekli onları avlamaya çalışıyor belgeselleri var.Gergedanlar yavru halleri haricinde pek düşmanları yok sadece yavrularına saldırabiliyorlar ben yetişkin tek gergedana yırtıcı bir hayvanın saldırdığı belgesel izlemedim belki vardır ama ben görmedim.
Erkek aslanın olduğu yerde yapamıyorlar o işleri.Sürü olarak bakarsan işler değişir sırtlanlar hepsini kaçırıyor mesela avladığı hayvanı bile bırakıp gitmeyi tercih ediyor.Bireysel olarak bakmak lazım.