Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Vagabond

Son ara verdiğinde araştırma yapmak için olduğunu söylemişti. Ve ondan sonra araştırmasını tamamlayıp geri döndüğünü ve yakında bölüm çıkacağını duyurmuştu. Bunun üzerinden 1 yıl geçti :( Hayır adamın kendi twitter hesabında da 1 tane bilgi yok. O kadar baktım varsa yoksa basketbol..
İyi, ölmemiş henüz.

Son ara verdiğinde araştırma yapmak için olduğunu söylemişti. Ve ondan sonra araştırmasını tamamlayıp geri döndüğünü ve yakında bölüm çıkacağını duyurmuştu. Bunun üzerinden 1 yıl geçti :( Hayır adamın kendi twitter hesabında da 1 tane bilgi yok. O kadar baktım varsa yoksa basketbol..
Basketbol olsa slam dunk bölümü versin o zaman ekstra nerede basketbol, anca üşenip yatıyor bence araştırma ayağına

Basketbol olsa slam dunk bölümü versin o zaman ekstra nerede basketbol, anca üşenip yatıyor bence araştırma ayağına
Real adında, tekerlekli sandalye basketbolu üzerine mangası var. Onun da en son 2015'in sonunda bölümü çıktı. O zamandan beri ne Vagabond'tan ne de Real'den bir haber var.

Miura'nın verdiği arayı görünce aklıma geldi. Konuyu bir hortlatayım dedim. İki sene geçmiş bile :(

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık