Onunla alakalı bir sıkıntı duyduğumu hatırlıyorum ama yanlış alarm o zaman. Eyv.Kingdom devam ediyor.Her hafta bölüm veriyor.
Onunla alakalı bir sıkıntı duyduğumu hatırlıyorum ama yanlış alarm o zaman. Eyv.Kingdom devam ediyor.Her hafta bölüm veriyor.
Türkçe çevirisi tam değildi galiba. Onu duymuşsundur. @carpe d. em çevirecek adam arıyordu hatta.Onunla alakalı bir sıkıntı duyduğumu hatırlıyorum ama yanlış alarm o zaman. Eyv.

Çeviri mi edit mi?Türkçe çevirisi tam değildi galiba. Onu duymuşsundur. @carpe d. em çevirecek adam arıyordu hatta.![]()

Bana çeviri demişti ama edit yapan da lazımdır belki bilmiyorum.Çeviri mi edit mi?![]()

Edit yapabilirim aslında. Ama amatör olarak.Gerçi edit programım falan yok. Netteki free programvari sitelerden halledebilirim. Sırf arkadaşların işi görülsün.Bana çeviri demişti ama edit yapan da lazımdır belki bilmiyorum.![]()

Çeviri halledilir aslında ama bi editör lazım.Türkçe çevirisi tam değildi galiba. Onu duymuşsundur. @carpe d. em çevirecek adam arıyordu hatta.![]()
Hangi seri?Çeviri halledilir aslında ama bi editör lazım.
@Smoker da editör olsa çeviririm diyordu.
Kingdom.Hangi seri?
Evet. Ancak hali hazırda seriyi çeviren birileri var. O yüzden ben 96-270 arası çevirisi yapılmamış kısmı yaparım.Kingdom.