Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Usopp'u Sevmek İçin 9 Neden

beni tüm animeler içinde en çok güldüren adam ben o yüzden çok severim içinde gizli bi erkeklik olsada ama ileride düzeleceğini düşünüyorum korkusunun ama düzelmesede severim

Roronoa Zoro

Ussop u asla sevmem, sadece animedeki sesi yeterli bunun için

Her aklınıza gelen şeyi konu olarak sunmak yerine forumda açılmış Usopp karakter tanıtımı altına yazsaydın.
Onuda geçtim Böyle lüzümsuz bir kaypağa konumu açılır.
1. Alabastada ölmek üzerine olan Chopper ı bırakıp kaçtı. Chopper için dönmedi Luffynin hayaline güldüler diye döndü. Yoksa Chopper ölmüş kalmış umrunda değildi.
2. Water 7 de kaptanına meydan okudu savaştı kaybetti . Yine nakamasına sırt döndü. Buda yetmedi onursuzca davranarak geridöndü.
3. Yer altı limanında yine kendisine güvenenleri bırakıp kaçtı. Bunlar için ölemem diyip yine kaçmaya çalıştı

Adam tam bir nefret çekme mıknatısı. Her şeyde adamda bir arkadaşlarını satma potansiyeli var. Zoro Sanji gibi Kumanın önüne dikilip kaptanı kurtarmak için ölümü kabullenmek nerde bu kaypak cibilliyetsiz nerde . Tayfada başka sırtını dönüp tereddüt eden yok ondan başka

Usopp'u seviyorum. Burada nefret kasanları görünce daha bir sevesim geliyor. Adamdan doğuştan iyi, cesur olmasını bekleyenler var. Kaç kere anlatılan şeyleri tekrar etmeyeceğim. Seven sevmesin de nefret etmek çok çocukça geliyor. Usopp ne zaman kaçsa da hep geri dönmüştür. Arkadaşları uğruna hasarın hasını yiyen de Usopp olmuştur.

yazdıklarının bir kısmını okudum kalanını okumadım. sanırım sevmek için yazdıklarına ihtiyacım yok. ben ussopu seviyorum. öyle fanı değilim. ancak seviyorum işte. bence ussop hepimizden parça taşıyor. diğer karakterlere kıyasla daha çok hemde.

Usopp'u seviyorum. Burada nefret kasanları görünce daha bir sevesim geliyor. Adamdan doğuştan iyi, cesur olmasını bekleyenler var. Kaç kere anlatılan şeyleri tekrar etmeyeceğim. Seven sevmesin de nefret etmek çok çocukça geliyor. Usopp ne zaman kaçsa da hep geri dönmüştür. Arkadaşları uğruna hasarın hasını yiyen de Usopp olmuştur.
Arkadaşları uğruna hasarın hasını yiyen Usopp'mu? Nerede? Ne zaman? Thriller Bark'da Zoro'nun durumunu görmedin sanırım.

Kendime bile itiraf edemediğim bazı özellikler,usop ta var ha.Yeni troll olmaya mı çalışıyorsun,eskilerden birisin,ama dışlandığından siteden intikam mı almaya çalışıyorsun,ya da usop gibi bir cacığa nane olamadın,kendine benzetip aslında ''god'' olmaya mı çalışıyorsun anlamadım emme ve lakin,bu karakterden bu zamana kadar bir poh olamadı,sen adam etmeye çalışıyorsun :D Kendini bu tip karakterlere benzetme boş ver.

Her seride bir troll karekter olmak zorunda. Bu seridede bu usop. Nefret edilmeye bile gerek gormuyorum ben. Luzumsuz sadece espiri katson seriye diye bir karekter. Luffydeki h. haki cikmasa belki cok sayida ezik karekteri uzun menzillden halledip bi ise yarardi ama artik o islevide yok. Ilerde super bir power up gelmezse ve oda 10 kisilik tayfada israr ederse bosuna yer kaplayan biri olarak anabiliriz.

Roronoa Zoro

Usopp'u kurtaracak tek şey, börtü böceği bırakıp sağlam bir rifle ile yardırması olur. Yoksa ı-ıh, sittin sene okuyucular sevmez.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık