Trebol benim için spoiler oluyorone piece de en iğrenç karakter olan Trebolu severim, usopp malını sevmem.
Yok abi Sogeking diye anılan bir adama yakışmıyor kaçmak.Ne zaman gücünü bilmediği ve güçlü olan bi adama atarlanır (Kaçmaz yani)Hiç başlamadan bitsin diyorsun yani![]()
Hangi bölümde vardı bu ben hatırlamıyorum.Manga içeriklidir.
Robini ve cüceleri geride bırakıp kaçması ve kaçarken bütün suç franky'nin demesi bitirdi zaten usoppu
Ya bak iyi hatırlattın Sogekingle ilgilide bi madde ekleyecektim unuttum.Buna yüzde yüz katılıyorum.Yok abi Sogeking diye anılan bir adama yakışmıyor kaçmak.Ne zaman gücünü bilmediği ve güçlü olan bi adama atarlanır (Kaçmaz yani)
O zaman belki gözüme girer
Pollyanna alert4)Usopp her ne kadar korkak olsada aslında tayfayı tayfa yapan en temel şeylere en fazla saygı ve sevgi duyan kişidir.
Tayfanın içinde bence kendisiyle savaşan tek adamdır Usopp.Sonuçta önce kendini yenmesi gerekiyor.Orda kaçarak kendine yenik düşüyor ve sonra kendine karşı yaptığı savaşı kazanıyor ve chopperın yanına dönüyor.Bence bu saygı duyulması gereken birşey.tek başına dövüştüğün bir dövüşte cesaret savaşı verirsin.Belki kaçarsın.
Ama yanında nakaman varken,birileriyle dövüşüyorken kaçmayı dusunemessin.
Bundan sonra dikkat edecem uyarı için sağolun.Usoppla ilgili söylediklerinde genelde bu yazıyı yazmama sebep olan şeyler.En azından somut örnekler değilde biraz felsefi biraz da eğlenceli şeylerle usoppa duyulan antipatiyi kırmaya çalıştım.9. madde hoşuma gittiBiraz esprili bi dille yazmışsın ama işe yaricağını sanmam. Milletin usoppu sevmeme nedeni çöp olan adamlardan bile korkması ve kaptanına karşı çıkması. Bence kaptana karşı çıkması değerlere olan bağlılığından değildi gerçekten yanlış bişeydi. Ama yinede usoppu severim
Güzel yazı olmuş. Ama arkadaşın dediği gibi dümdüz uzun uzun yazınca insanın okuyası gelmiyo. En azından maddelerin arasına boşluk filan koy, bazı yerleri kalın yaz
Ama içerik olarak güzel yazı.
Bence OP dünyasındaki hiç bir şeye ruhsuz şeyler olarak bakmamak lazım.OP bana, ne olursa olsun, birşeye yeterince değer verirsen o şeye ruh katabilirsin.Going Merry de olduğu gibi.Kaya nın verdiği gemi sadece bir tahta parçasıydı.Usoopun sahip çıktığı şey ise tayfanın bir üyesiydi,ailedendi yani.İkisi farklı şeylerdi.Değişince belki daha fazla nefret ederiz.Pollyanna alert![]()
Tayfaya en az saygı duyan en az sevgi duyan tek derdi Kaya'nın verdiği gemi ve kendi canı olan biri olduğu için nefret ediyorum.
Ama değişeceği konusunda çok umutluyum, bekliyoruz.
Bırak yeni dünyayı yeni denize açılan bi adam olsan bile kendini tehlikelere hazırlamalısın kendini yenmelisinki öyle açılasın denize.Usopp u düşününce geri gelmesi iyi bişeyTayfanın içinde bence kendisiyle savaşan tek adamdır Usopp.Sonuçta önce kendini yenmesi gerekiyor.Orda kaçarak kendine yenik düşüyor ve sonra kendine karşı yaptığı savaşı kazanıyor ve chopperın yanına dönüyor.Bence bu saygı duyulması gereken birşey.