Var savunan ya! Aha sana bir tanesi; @Master of PuppetsSevilmeme nedeni için yazmadım ki onu, sevip de savunmayanlar için yazdım. Yoksa karakteri sevmeyen birisinin savunması zaten beklenemez.
Var savunan ya! Aha sana bir tanesi; @Master of PuppetsSevilmeme nedeni için yazmadım ki onu, sevip de savunmayanlar için yazdım. Yoksa karakteri sevmeyen birisinin savunması zaten beklenemez.
@Master of Puppets 'ın savunduğunu biliyorum zaten, genel olarak tayfaya bakış açısını severim. Kimseyi haksız yere övdüğünü de, gömdüğünü de görmedim. En azından altını doldurabiliyor.Var savunan ya! Aha san bir tanesi; @Master of Puppets
Var savunan ya! Aha sana bir tanesi; @Master of Puppets
Hala savunuyorum, özellikle Luffy meselesini, E. Oda Allah değil, hikayeyi bir şekilde yönetmiş olması benim onun ahlaki kurallarını kabulleneceğim anlamına gelmez. En çok o mevzuda eleştirilir ki bence ikisinin de haklı olduğu taraflar vardı lakin Usopp daha ağır basan taraftı. Tayfada en sevdiğim 3. adamdır bu yakışıklı.@Master of Puppets 'ın savunduğunu biliyorum zaten, genel olarak tayfaya bakış açısını severim. Kimseyi haksız yere övdüğünü de, gömdüğünü de görmedim. En azından altını doldurabiliyor.
Luffy o sahnelerin öncesinde gemi katalogu atmış masaya, aklıma gelir gülerim ara ara, Usopp delirip Luffy'i öldürmedi iyiLuffynin sapkasina, Zoronun Wado Ichimonjisine olan bağı kutsal gelip Usoppunki insanlara çok görülmüştür. Yazıklar olsun. Merry konusunda haklıdır
Luffy şapkası gedik olunca bile deliriyor. Buggye falan sağlı sollu dalıyor.Luffy o sahnelerin öncesinde gemi katalogu atmış masaya, aklıma gelir gülerim ara ara, Usopp delirip Luffy'i öldürmedi iyi
Adamın her söylediği yalanın, gerçekleşmesi ... Daha über bir güç görmedim yemişim meyvesini ya da başka bir şeysin yalan söyle sonra gerçekleşsin xd3 saniyelik deli cesareti ile yapacağı hareketlerden "Denizlerin en cesur savaşçısı" diye anılacak ya ne diyelim.... Bizim oğlan 3 saniye sonra yine korkak.