Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Usogui (2006-2017)

Çizimler çok güzelleşiyor. Ben ağır spoiler olarak şeyler atmıyorum, bakabilirsin attıklarıma. Kule olayları bitti, şimdi uzun bir süre Baku yok, onun yerine Soiçi Kiruma'nın maceralarını okuyacaksın.
Valla ne yalan söyliyeyim diğer top mangalar kadar çekti beni evreni bazı mantık dışı şeyler olsa da her seride olan şeyler ama çok güzel yediriyor seriye beni hiç birşey rahatsız etmedi desem yeridir. Adam baya deneyimli gibi. Lideri ben pek sevemedim ama daha bir numarasını görmediğimiz için heralde :D. Ayrıca baku'nun da gözümü kaybetmesini hiç beklemiyordum sürpriz oldu bana manga baya acımasız. Teşşekkür ederim bu mangakanın diğer serisini de sabırsızlıkla bekliyorum.

Valla ne yalan söyliyeyim diğer top mangalar kadar çekti beni evreni bazı mantık dışı şeyler olsa da her seride olan şeyler ama çok güzel yediriyor seriye beni hiç birşey rahatsız etmedi desem yeridir. Adam baya deneyimli gibi. Lideri ben pek sevemedim ama daha bir numarasını görmediğimiz için heralde :D. Ayrıca baku'nun da gözümü kaybetmesini hiç beklemiyordum sürpriz oldu bana manga baya acımasız. Teşşekkür ederim bu mangakanın diğer serisini de sabırsızlıkla bekliyorum.
Lider çok sağlam biri, şimdi kendi hikayesi anlatılınca daha bir seversin. Çok şaşıracağın şeyler olacak.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık