Biri bin yapar öyle anlatırım ben, abartırım epey. Sitenin kadınları beni çok sever.Senin yüzünden forumda kadın kalmadı ama adam doğruyu söylüyor :S

Biri bin yapar öyle anlatırım ben, abartırım epey. Sitenin kadınları beni çok sever.Senin yüzünden forumda kadın kalmadı ama adam doğruyu söylüyor :S
Emin değilim, hepsi gitti :SBiri bin yapar öyle anlatırım ben, abartırım epey. Sitenin kadınları beni çok sever.![]()
Adamlar Sanji'nin vücut bulmuş hali çıktı ya la@Alcatraz : Sıkı bir kadın tutkunudur. Mike'ın aksine, gerçek kadınlara daha çok tutkundur. Öyle ki, forumdan bir kadının herhangi bir isteğini yerine getirebilir(elinden geliyorsa tabi).
@Mike : OP'un dişilerine ait pek çok sıcak görselle forum üyelerini mutlu etmesiyle tanınır. +18 içeriği KF'e getiren üye. Çizim kadın karakterlere hayrandır. Karpuz ve kavunları çok sever.
Kendisi de gariban savunucusu. İşin gariban yönünden bakınca öyle düşünmesi normal.
İsimden kaybediyorsun.Ben o kadar sevilen bir üye değilim. Hoş karşılancağını çok düşünmüyorum :S
Gayet seviliyormuş ismim, öyle diyorlar :Sİsimden kaybediyorsun.
Yalan söylüyorlarGayet seviliyormuş ismim, öyle diyorlar :S
Ayıp ediyorlar o zamanYalan söylüyorlar