Visums 22 Eki 2020 #612 Oyununu hala oynayamadığım için büyük acı içindeyim. Hakkında spoilerları ve övgüleri bol bol duydum. Fazlasıyla merak ediyorum. hasirsapka dedi ki: Agresif Genişletmek için tıkla ... Op'de en sevdiğim sahnedir herhalde.
Oyununu hala oynayamadığım için büyük acı içindeyim. Hakkında spoilerları ve övgüleri bol bol duydum. Fazlasıyla merak ediyorum. hasirsapka dedi ki: Agresif Genişletmek için tıkla ... Op'de en sevdiğim sahnedir herhalde.
kuroashi.no.sanji1993 22 Eki 2020 #615 Donquixote Doflamingo dedi ki: Meh. ? Genişletmek için tıkla ... Disko
Earendill (Merhum) 22 Eki 2020 #618 Tam bir çiçek, tam bir melek karakterinin Nico Robin olmasına üzüldüğüm üye
kuroashi.no.sanji1993 22 Eki 2020 #619 Dattebayo..! dedi ki: Bana bunlarla gelin işte ya. Tam bir çiçek tam bir melek canısı Genişletmek için tıkla ... Çok pis sövmüşler gibi bakıyor.
Dattebayo..! dedi ki: Bana bunlarla gelin işte ya. Tam bir çiçek tam bir melek canısı Genişletmek için tıkla ... Çok pis sövmüşler gibi bakıyor.