ketasenpai 4 Eki 2020 #154 emin değilim ama aynı kişiyse birkaç yıldırgalerimde kullanılacak yer bekleyen bu ss görevini tamamladığı için beni aşırı mutlu edeceğini söyleyebilirim @Shakan
emin değilim ama aynı kişiyse birkaç yıldırgalerimde kullanılacak yer bekleyen bu ss görevini tamamladığı için beni aşırı mutlu edeceğini söyleyebilirim @Shakan
Brönzel Lem 4 Eki 2020 #158 Güzel olmayan Ace ve Sanjı avatarı bulunmadığı için bu arkadaşın ve benzerlerinin diskalifiye edilmesini talep ediyorum. :d
Güzel olmayan Ace ve Sanjı avatarı bulunmadığı için bu arkadaşın ve benzerlerinin diskalifiye edilmesini talep ediyorum. :d
Kaizoku Gari 4 Eki 2020 #159 Firûzan Vei dedi ki: Güzel olmayan Ace ve Sanjı avatarı bulunmadığı için bu arkadaşın ve benzerlerinin diskalifiye edilmesini talep ediyorum. :d Genişletmek için tıkla ... Çingene bir alfa kurtadamın yanısıra iblis gibi bişey
Firûzan Vei dedi ki: Güzel olmayan Ace ve Sanjı avatarı bulunmadığı için bu arkadaşın ve benzerlerinin diskalifiye edilmesini talep ediyorum. :d Genişletmek için tıkla ... Çingene bir alfa kurtadamın yanısıra iblis gibi bişey