Tiksav Lee 14 Nis 2023 #2,303 Garp'ın yaşasa Mhp'ye atacağını kendi de biliyor. Ülkü ocaklarında Donanmadan arkadaşlarıyla ağızdan ağıza pro döndürürdü
Garp'ın yaşasa Mhp'ye atacağını kendi de biliyor. Ülkü ocaklarında Donanmadan arkadaşlarıyla ağızdan ağıza pro döndürürdü
Tiksav Lee 14 Nis 2023 #2,306 2010larda falan foruma katılsaydı kaç k mesajı olurdu bazen merak ediyorum
Shakan 14 Nis 2023 #2,307 Büyük Shanks fanı, bölüm çıkar çıkmaz en karizma halini avatar yapmasından belli. Kıskanmadım değil
Kuroashi no Sanji 14 Nis 2023 #2,308 Forumda kendsi hakkında en tahmin edilesi serileri önerebileceğim tek kişi. @Kenshiro LOTR sevdalısı diye aklımda kalan üye @Shakan
Forumda kendsi hakkında en tahmin edilesi serileri önerebileceğim tek kişi. @Kenshiro LOTR sevdalısı diye aklımda kalan üye @Shakan
Tiksav Lee 14 Nis 2023 #2,309 Efektsiz tipini hatırlayamıyorum. Bıyıklı ve Şapkalı bir adamsın benim için
Feynman 14 Nis 2023 #2,310 ch3rlo ile birlikte avatarları siteye karşı baya politik bir hareket. Beğendim, severim anarşikleri. Edit: Çok kişi yapmış lan. Neyse olsun.
ch3rlo ile birlikte avatarları siteye karşı baya politik bir hareket. Beğendim, severim anarşikleri. Edit: Çok kişi yapmış lan. Neyse olsun.