elisa 21 Kas 2022 #591 Tıpkı @Aang gibi hakkımdaki fikirlerini merak ettiğim değerli birisi. Sözlerine önem veririm.
Allen 21 Kas 2022 #592 Hayattan sıkılmış,bıkmış ve tükenmiş birisi. Mutlu ol vıntıj diyeceğim de bu hayatta kim mutlu ki ? Mutluluk nedir ?
Hayattan sıkılmış,bıkmış ve tükenmiş birisi. Mutlu ol vıntıj diyeceğim de bu hayatta kim mutlu ki ? Mutluluk nedir ?
kuroashi.no.sanji1993 21 Kas 2022 #595 Baki hanma dedi ki: Unu seven birisi nasyonel bir havası var Genişletmek için tıkla ... Baki hanım diye okudum kullanıcı adını Sanki bu yorumu yazmıştım. Deja vu oldum.
Baki hanma dedi ki: Unu seven birisi nasyonel bir havası var Genişletmek için tıkla ... Baki hanım diye okudum kullanıcı adını Sanki bu yorumu yazmıştım. Deja vu oldum.
Sakata Gintoki 22 Kas 2022 #600 Forumda bir ara FRP yapma fikriyle ortaya çıkmıştı.Hatta bir ara hangi sistemi kullanacağımızı tartışıyorduk ama sonradan yalan oldu sanırım.
Forumda bir ara FRP yapma fikriyle ortaya çıkmıştı.Hatta bir ara hangi sistemi kullanacağımızı tartışıyorduk ama sonradan yalan oldu sanırım.