Dattebayo..! 14 Kas 2022 #383 Ağırlığı olan bir kardeşimiz. Nickini alıntılayabileni mod yapıyorlar forumda öyle bir son test tarzı olayı da var
Ağırlığı olan bir kardeşimiz. Nickini alıntılayabileni mod yapıyorlar forumda öyle bir son test tarzı olayı da var
Roronoa 14 Kas 2022 #386 Takip ettiğim Kaidou olduğunu az evvel öğrendim. (Sanırım Sanjici olan da o ) Un familyasına katılmasını doğru bulmuyorum.
Takip ettiğim Kaidou olduğunu az evvel öğrendim. (Sanırım Sanjici olan da o ) Un familyasına katılmasını doğru bulmuyorum.
Skywalker 14 Kas 2022 #387 Avatarına her baktığımda kendisini bir Zoro sever olarak değil de Zoro'ya yolunu kaybettirip İzmir'e postalamış biri olarak görüyordum Meğer öyle değilmiş.
Avatarına her baktığımda kendisini bir Zoro sever olarak değil de Zoro'ya yolunu kaybettirip İzmir'e postalamış biri olarak görüyordum Meğer öyle değilmiş.
Siyah Ateş 14 Kas 2022 #390 Yeri başkadır, ne öyle çok bi muhabbetimiz ne de başka bir şeyimiz var ama kf ortamındaki duruşu iyidir, severim.
Yeri başkadır, ne öyle çok bi muhabbetimiz ne de başka bir şeyimiz var ama kf ortamındaki duruşu iyidir, severim.