Aang 20 May 2023 #2,762 Ailedeki yenge gibi. Aileden değil ama içerde. Hiç bir sorunda gözükmez çünkü sorunu yaratıp sessiz sedasız ortadan çıkar.
Ailedeki yenge gibi. Aileden değil ama içerde. Hiç bir sorunda gözükmez çünkü sorunu yaratıp sessiz sedasız ortadan çıkar.
Kenny 20 May 2023 #2,763 Sitede herkes tarafından sevilen tek insan olabilir. Kendisini sevmeyen birini henüz görmedim. Geçen siteye nadiren giren bir arkadaşıma Aang nickinden bahsettim. Aaa o nicki biliyorum muhabbetim yok ama seviyorum yorumlarını dedi.
Sitede herkes tarafından sevilen tek insan olabilir. Kendisini sevmeyen birini henüz görmedim. Geçen siteye nadiren giren bir arkadaşıma Aang nickinden bahsettim. Aaa o nicki biliyorum muhabbetim yok ama seviyorum yorumlarını dedi.
elisa 20 May 2023 #2,767 Umarim bir gun reel oluruz dedigim agabey!! Cok seviorm fikirlerine onem veriyorum!! Her konuda haklı
Umarim bir gun reel oluruz dedigim agabey!! Cok seviorm fikirlerine onem veriyorum!! Her konuda haklı
Rebellious Dragon 20 May 2023 #2,768 Kemal dedeyi çok sevdiği belli oluyor yorumlarından xd (bende severim bu arada)