ch3rlo 24 Mar 2023 #2,111 Dark Zone'a girmeye korkan bir light zone oyuncusu, pvp'den anlamaz. Onla lol oyanaynlar dikkat etsin yani. ?
Dark Zone'a girmeye korkan bir light zone oyuncusu, pvp'den anlamaz. Onla lol oyanaynlar dikkat etsin yani. ?
RedTeroR 24 Mar 2023 #2,112 @kekomancer = Satış nedir nasıl yapılır, bize öğreten üye @ch3rlo bazı insanların korkabileceğini anlayamayan üye
@kekomancer = Satış nedir nasıl yapılır, bize öğreten üye @ch3rlo bazı insanların korkabileceğini anlayamayan üye
Kuroashi no Sanji 24 Mar 2023 #2,116 Hattori Zenzou seven adamdan kötülük gelmez. Lakin basuru olabilir. Çok da şey etmemek de lazım.
Skywalker 24 Mar 2023 #2,117 @Onur Nicki tutturma peşinde. İnanıyorum ki bir gün aradığı nicki tutturacak. @Kuroashi no Sanji avatarı beni çok güldürüyor
@Onur Nicki tutturma peşinde. İnanıyorum ki bir gün aradığı nicki tutturacak. @Kuroashi no Sanji avatarı beni çok güldürüyor
kuroashi.no.sanji1993 24 Mar 2023 #2,120 Akiyacchi dedi ki: Avatarı efsane. Genişletmek için tıkla ... Yeni üyelerden. Pek bir fikrim yok.