Bu doğru. Fransa dev bir hezimetler diyarıdır. Aynı zamanda da İslamafobinin kalesidir.Almanyadan tokadı ye İngiltere'ye ağla.Vietnamda tokat ye amerikaya ağla.Fransızlar Afrikalıların korkulu rüyası olur ancak![]()
Ama siz de soykırımcı pitbullarsınız.
Bu doğru. Fransa dev bir hezimetler diyarıdır. Aynı zamanda da İslamafobinin kalesidir.Almanyadan tokadı ye İngiltere'ye ağla.Vietnamda tokat ye amerikaya ağla.Fransızlar Afrikalıların korkulu rüyası olur ancak![]()
Eh insanın en iyi dostu affedersiniz İtalya olunca böyle hissedebiliyor sonuçta. :/Almanyadan tokadı ye İngiltere'ye ağla.Vietnamda tokat ye amerikaya ağla.Fransızlar Afrikalıların korkulu rüyası olur ancak![]()

@01746 'ya uyup bu büyük oyunun bir parçası olmayın arkadaşlar... (İsrail)
Bu saldırıları finanse eden gücün Almanya olduğuna inanıyorum ve güçlü delillerim var. Almanya'nın kendisinin bile kabul ettiği soykırıma maruz kalan ülke olmama rağmen Almanya'ya soykırımcı dediğim anda hemen ülkeme ve ırkıma saldırılar gelmeye başladı.İsrail'i seçip almanlara soykırmıcı demek biraz garip geldi bana.
Fransızlar güce tapar sözünü tekrar kanitladigin için sağol.Gerçi Hitler Paris'e panzerlerin üzerinde girince sevgi gosterilerinde bulunmaları da kanitlamisti ama olsun.Eh insanın en iyi dostu affedersiniz İtalya olunca böyle hissedebiliyor sonuçta. :/
Zamanında yüce imparatorumuz Napolyon'un ne kutsal ne Roma ne de imparatorluk olmayan sözde 1. Reich'inizi nasıl tokatladığını da unutmamak lazım.
Eh insanın en iyi dostu affedersiniz İtalya olunca böyle hissedebiliyor sonuçta. :/
Zamanında yüce imparatorumuz Napolyon'un ne kutsal ne Roma ne de imparatorluk olmayan sözde 1. Reich'inizi nasıl tokatladığını da unutmamak lazım.
Özgürlük benim için güçtür dostum. O vatan hainlerini neyseki Leydi giyotinin huzuruna gönderebildik.Fransızlar güce tapar sözünü tekrar kanitladigin için sağol.Gerçi Hitler Paris'e panzerlerin üzerinde girince sevgi gosterilerinde bulunmaları da kanitlamisti ama olsun.
Ulusal kahramanı İtalyan olan bir millet için büyük sözler bunlarÖzgürlük benim için güçtür dostum. O vatan hainlerini neyseki Leydi giyotinin huzuruna gönderebildik.
![]()