Seni banlarsa forum daha huzurlu olurmuş, bir de görüşleriniz hiç uyuşmuyormuş, menemen konusu geçmedi amaBenim soruların cevapları ne oldu, eve yeni geldim.
Seni banlarsa forum daha huzurlu olurmuş, bir de görüşleriniz hiç uyuşmuyormuş, menemen konusu geçmedi amaBenim soruların cevapları ne oldu, eve yeni geldim.
İletsene sana zahmet şu soruyu:Seni banlarsa forum daha huzurlu olurmuş, bir de görüşleriniz hiç uyuşmuyormuş, menemen konusu geçmedi ama
Bana analiz konusu açacağını söylemişti. Bu bölümle ilgili analiz yapacak mıymış? Konu ne zaman geliyor?
- Kimi banlamak isterdin konusunda ismin geçti.Harbi mi ya, üzüldüm.
Ben şu siteye üye olmadığım için (Hayatımda ilk kez girdim) yorum yapamıyorumİletsene sana zahmet şu soruyu:
Hee. Ben de.Ben şu siteye üye olmadığım için (Hayatımda ilk kez girdim) yorum yapamıyorum
Tek beni mi banlamak istiyormuş? 2000 kişiden tek tek yakın bulamadıklarını mı saydı?- Kimi banlamak isterdin konusunda ismin geçti.
- Yorumlama konusunda hangi üyeleri bğeniyorsun/ kendine yakın buluyorsun konusunda ''Daredewil değil'' diye geçti.
- Forumdaki en güçlü lobi konusunda Doflamingo lobisi diye dolaylı olarak ismin geçti.
Hatırladıklarım bunlar.
Nafaka, feminizm sonra silmarillion ne oldu, yayın devam ediyor mu?Seni banlarsa forum daha huzurlu olurmuş, bir de görüşleriniz hiç uyuşmuyormuş, menemen konusu geçmedi ama
3 kişiden 1 tanesi senmişsin. Yakın bulamadıkları kısmında aslında bir nevi seni övme var. Birkaç kişi saydı. Demek ki adamın aklına gelecek kadar önemlisin forum için.Tek beni mi banlamak istiyormuş? 2000 kişiden tek tek yakın bulamadıklarını mı saydı?
Söyleyin alındım.
Diğer ikisi kim? Hala yayın devam ediyor mu, link verin bana?3 kişiden 1 tanesi senmişsin. Yakın bulamadıkları kısmında aslında bir nevi seni övme var. Birkaç kişi saydı. Demek ki adamın aklına gelecek kadar önemlisin forum için.
https://www.twitch.tv/yaldizagacDiğer ikisi kim? Hala yayın devam ediyor mu, link verin bana?