Çörekçioğlu Luffy 1 Ara 2018 #141 Sir Crocodile dedi ki: Im gibi kendini gizliyor! Genişletmek için tıkla ... Aynen. Adamı bir türlü göremedik
Sir Crocodile dedi ki: Im gibi kendini gizliyor! Genişletmek için tıkla ... Aynen. Adamı bir türlü göremedik
Mercury 1 Ara 2018 #142 Smoker daha çok anime arc boss'ları gibi, uzun süredir kukla adamlarını görüyoruz. (Avatar ve nick), simdi ses, yakında silüeti gelir artık
Smoker daha çok anime arc boss'ları gibi, uzun süredir kukla adamlarını görüyoruz. (Avatar ve nick), simdi ses, yakında silüeti gelir artık
amaneden 1 Ara 2018 #144 Forumda en fazla One Piece bilgisi olan 3 kişiyi sıralayabilir mi? Benim sıralamamla ne kadar uyacak merak ettim. Op bitince kf devam edecek mi? Sanırım bu ikisi atlandı ya da arada ses gidince ben duymadım.
Forumda en fazla One Piece bilgisi olan 3 kişiyi sıralayabilir mi? Benim sıralamamla ne kadar uyacak merak ettim. Op bitince kf devam edecek mi? Sanırım bu ikisi atlandı ya da arada ses gidince ben duymadım.
amaneden 2 Ara 2018 #146 Bana analiz konusu açacağını söylemişti. Bu bölümle ilgili analiz yapacak mıymış? Konu ne zaman geliyor?
Bana analiz konusu açacağını söylemişti. Bu bölümle ilgili analiz yapacak mıymış? Konu ne zaman geliyor?
Jacques 2 Ara 2018 #148 Daredewill dedi ki: Benim soruların cevapları ne oldu, eve yeni geldim. Genişletmek için tıkla ... Senin adın bile geçmedi. :S
Daredewill dedi ki: Benim soruların cevapları ne oldu, eve yeni geldim. Genişletmek için tıkla ... Senin adın bile geçmedi. :S
Daredewill 2 Ara 2018 #150 Jacques dedi ki: Senin adın bile geçmedi. :S Genişletmek için tıkla ... Harbi mi ya, üzüldüm.