İkisi de güzeldi.Aklıma iki farklı şaka yapmak geldi. En iyisi ikisini de yapmak.
Ş1: Dur, sakin. Seni sonraki programlara çıkartırlar, konuşursun.
Ş2: Yayında ben yokum yalnız. Karıştırdın galiba.
İki türlü tepki verilebilir.
T1:
T2:![]()

İkisi de güzeldi.Aklıma iki farklı şaka yapmak geldi. En iyisi ikisini de yapmak.
Ş1: Dur, sakin. Seni sonraki programlara çıkartırlar, konuşursun.
Ş2: Yayında ben yokum yalnız. Karıştırdın galiba.
İki türlü tepki verilebilir.
T1:
T2:![]()
Benim kafamda var birkaç şey. Smoker düzenli olarak konuk olur mu o konuda bir şey diyemem ama yapmayı deneyeceğim bir şeyler. Bakalım.Ön hazırlık iyidir. Yani güzel konularla başlanırsa gerisi peyderpey gelir. Mesela nacizane bir öneri olarak " fantastik evrenler ve sevilme nedeninin felsefesi " üzerine başlanabilir. İnsanın doğası neden doğal üstü şeylere ihtiyaç duyar. Veya " bilimle beraber rafa kaldırılan kültür ve mitolojilerin fantastik dünyalar ile ileriye taşınma ve beraberinde araştırma ruhu " ve hatta " başka kültürü öğelerin bu derece uğraşı olmasının dil, tarih, mitoloji ve empati üzerine etkileri " vs diye uzar gider. Çok didaktik yapmak da istemezsiniz elbet; beklentim büyük, şimdiden başarılar.![]()
2. konuk @Meiou olsun. Efendi dolup taşmış baksana. Entelektüel birikimini bir anda kusuvermek istiyor.Benim kafamda var birkaç şey. Smoker'la düzenli olarak konuk olur mu o konuda bir şey diyemem ama yapmayı deneyeceğiz bir şeyler. Bakalım.![]()
Başımla beraber.2. konuk @Meiou olsun. Efendi dolup taşmış baksana. Entelektüel birikimini bir anda kusuvermek istiyor.
Şimdiden hayırlı olsun diyelim.Benim kafamda var birkaç şey. Smoker düzenli olarak konuk olur mu o konuda bir şey diyemem ama yapmayı deneyeceğim bir şeyler. Bakalım.![]()
O toplara sokmayın bence.Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Kf aracılığıyla tanıştığı insanları ve bunlarla iletişimi sorabilir misin? Soru kısmı daha bol olacak galiba.![]()
Heyecanlı bir izleyiciyim sadece.2. konuk @Meiou olsun. Efendi dolup taşmış baksana. Entelektüel birikimini bir anda kusuvermek istiyor.
Merak ettim yahu.O toplara sokmayın bence.![]()
Öyle görünüyor.Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Kf aracılığıyla tanıştığı insanları ve bunlarla iletişimi sorabilir misin? Soru kısmı daha bol olacak galiba.![]()
@Smoker sorulara bir bakar, tek başıma karar vermem olmaz zaten sorulara.O toplara sokmayın bence.![]()
Tamam, tamam. Çok yüklendim sana.Heyecanlı bir izleyiciyim sadece.![]()
Bence de.Merak ettim yahu.Özel olanları anlatmaz zaten diye düşünüyorum.
![]()
Başıyla berabermiş.@Smoker sorulara bir bakar, tek başıma karar vermem olmaz zaten sorulara.
Tamam, tamam. Çok yüklendim sana.
Bence de.
Başıyla berabermiş.