Her türlü gerçek yaşamı seçerdim.
Şimdi zaten o yaşa kadar izlenmiz. Gizli, saklı kalmamış.Hayatının her sahnesi izlenecek hem de tüm dünya tarafından. İstemezdim.
O yaşa kadar bilmiyordun çünkü. Bilerek yaşasan başka. Ben öğrendiğim anda çok sinirlenirdim. Her şey yapmacık. Başkalarının kontrolündesin. Bana göre değil. Anında terk ederdim orayı.Şimdi zaten o yaşa kadar izlenmiz. Gizli, saklı kalmamış.![]()
Tazminat?O yaşa kadar bilmiyordun çünkü. Bilerek yaşasan başka. Ben öğrendiğim anda çok sinirlenirdim. Her şey yapmacık. Başkalarının kontrolündesin. Bana göre değil. Anında terk ederdim orayı.![]()
Uğraşmazdım herhalde.Tazminat?![]()
Dışarı çıktığında da huzur bulamazsın muhtemelen. Dünya da TV izleyen herkes tanıyacak, yalanda olsa bebeklikten itibaren her şeyini biliyor olacak.O yaşa kadar bilmiyordun çünkü. Bilerek yaşasan başka. Ben öğrendiğim anda çok sinirlenirdim. Her şey yapmacık. Başkalarının kontrolündesin. Bana göre değil. Anında terk ederdim orayı.![]()
Olay denildiği gibi sirk maymunu olmak.Dışarı çıktığında da huzur bulamazsın muhtemelen. Dünya da TV izleyen herkes tanıyacak, yalanda olsa bebeklikten itibaren her şeyini biliyor olacak.