Hala multi hesap oynayan var .d Değişen pek bir şey yok dediğin gibi.Multi hesaplar,2-3 ortaklı oynamalar,çılgın gibi altın basan adamlardan geçilmiyordu ben oynarken şimdi de çok farklı değildir. herkesin savunma bastığı en az 2-3 hesabı daha olurdu.
Hayır .d14 sene önce oynuyordum. Sürekli oyuna 4. halk eklenecek geyiği dönüyordu, hala gelmemiş mi?![]()
Bu arada az önce gördüm mısırlılar ve hunlar gelmiş oyuna. Ben seçerken bunlar gözükmüyordu ama .s14 sene önce oynuyordum. Sürekli oyuna 4. halk eklenecek geyiği dönüyordu, hala gelmemiş mi?![]()
Klanların tepe yöneticileri rezalettir. Zamanında bizim klana toplu ban atmışlardı. Niye klanda 1-2 kişi eklenti kullanıyor diye 300-400 kişi banlamışlardı. 140 tane köy gitti.Klanlar daha iyi bundan. Klanların çakması olan kabile savaşları bile daha iyidir. Ben bir türlü sevemedim Travian'ı.![]()
Benim yönetimden en büyük şikayetim speed server açmamaları. Adamlar uyuşuk. Diğer serverlerdeki yöneticiler harıl harıl speed açıyorlar.Klanların tepe yöneticileri rezalettir. Zamanında bizim klana toplu ban atmışlardı. Niye klanda 1-2 kişi eklenti kullanıyor diye 300-400 kişi banlamışlardı. 140 tane köy gitti.