Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Trailer Park Boys (2001-)

Diziyi Beğendiniz Mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Tür: Mockumentary (sahte belgesel), komedi, kara mizah, sitcom
Ülke: Kanada
Yaratıcı: Mike Clattenburg

Başrol Oyuncuları:
  • Robb Wells – Ricky
  • John Paul Tremblay – Julian
  • Mike Smith – Bubbles
  • John Dunsworth – Jim Lahey (alkolik trailer parkı müdürü)
  • Patrick Roach – Randy
  • Lucy Decoutere – Lucy
  • Sarah Dunsworth – Sarah
  • Barrie Dunn – Ray (Ricky’nin babası, ölmüş ama hâlâ ortalıkta dolaşıyor)
Konu

Nova Scotia’nın hayali Sunnyvale Trailer Parkı’nda geçen dizi, küçük çaplı suçlarla geçinen, sürekli hapse girip çıkan üç çocukluk arkadaşının (Ricky, Julian ve Bubbles) maceralarını anlatır. Ricky zeki ama okuma-yazması pek olmayan, sürekli küfreden, marihuana bağımlısı bir dolandırıcı; Julian her zaman elinde rom-kola ile “plan yapan” karizmatik lider; Bubbles ise gözlüklü, alışveriş arabalarında yaşayan, kedi delisi, aslında üçünün en akıllısı olan tatlı manyaktır.Üçlü sürekli “büyük iş” peşinde koşar (araba çalma, esrar yetiştirme, sahte para, benzin hırsızlığı vs.) ama her seferinde ya birbirlerine, ya alkolik park müdürü Jim Lahey ve göbeğini açmaktan hoşlanan yardımcısı Randy’ye, ya da kendi aptallıklarına takılıp her şeyi batırırlar. Dizi 1999’da siyah-beyaz bir kısa filmle başladı.

2001-2007 arası 7 sezon çekildi, sonra birkaç sinema filmi (2006, 2009, 2014), 2014’ten itibaren Netflix’te 8-12. sezonlar + animasyon sezonları + canlı şovlarla hâlâ devam ediyor. Kült statüsüne ulaşmış, Kanada’nın en ikonik komedi dizilerinden biridir. Bol küfür, absürt mizah, “Kanada redneck” kültürü ve “asla pes etmeme” teması içerir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık