Olması gerektiği gibi.Law çıkar yine diye düşünüyorum.

Olması gerektiği gibi.Law çıkar yine diye düşünüyorum.
Öyle gibi bence de. %60 Law ise %40 Kid. Ana saldırılarını almak istemiyor bu bile gösteriyor bence neyin ne olduğunuLaw çıkar yine diye düşünüyorum.
Daha erken ya sonra başkası açar.Aç konusunu Koca ana'nın yenilişinde en çok pay kimin ?
Şıkları da, Kid-Law-Oda-Koca ana'nın beyinsizliği yap.![]()
Baya bir damardan giriyorsun Alpa gibi konuşmuşsun.Çıh bak bilmem kaçıncı diyişim. Yapma etme eyleme diyen saldırılar > Gel bakalım göğüslüyorum diyen saldırı.
Kendinizi kandırırsınız. Küçük hesaplar peşinde koşanlar, Kid'in bölüm sonu sözüne baksın. İşte seni bu yüzden indireceğim...Öyle gibi bence de. %60 Law ise %40 Kid. Ana saldırılarını almak istemiyor bu bile gösteriyor bence neyin ne olduğunu
Dövüşümü izlemeye mi geldiniz deyip izleyen olmak gibi mi örnekleri var bu da benzer :dd.d Kaido'yu da indiriyor sözde vay anasınıKendinizi kandırırsınız. Küçük hesaplar peşinde koşanlar, Kid'in bölüm sonu sözüne baksın. İşte seni bu yüzden indireceğim...
![]()
Ama olanı diyorum ben napiiiim.Daha erken ya sonra başkası açar.
Baya bir damardan giriyorsun Alpa gibi konuşmuşsun.![]()
Dövüşümü izlemeye mi geldiniz deyip izleyen olmak gibi mi örnekleri var bu da benzer :dd.d Kaido'yu da indiriyor sözde vay anasını
Ama olanı diyorum ben napiiiim.![]()
Adam doğruları söylüyor. Law bu seriye ''Yonkou yalvartan'' diye bir saldırı soktu. Oda adını bu yapmalıymış bu saldırının.Daha erken ya sonra başkası açar.
Baya bir damardan giriyorsun Alpa gibi konuşmuşsun.![]()
Ne alakası var geçen gün demiştim Kid ağırlığını koyar diye bekliyordum koyamadı. O yüzden yenişemezlerde kalacak oyum diye.Aga şu konuda luffy ve zorocular canla başla Law savunuyorsa zaten Kid daha güçlüdür. Argüman vermeme gerek yok da işte ne yapayım cevap verelim diyoruz, ona da böyle saçmalıyonuz.
Abi yüz kere gösterdim zaten papağan gibi tekrarlamam mı lazım her seferinde? Sana sayfa sayfa atarsam ve aklına yatarsa kabul edeceğine söz veriyor musun? Boşa uğraştırma beni yoksa.Ne alakası var geçen gün demiştim Kid ağırlığını koyar diye bekliyordum koyamadı. O yüzden yenişemezlerde kalacak oyum diye.
Sen eğer Kid ağırlığını koydu dövüşe diyorsan göster kabul ederiz yani. Kid, Law'ın altında da demiyoruz ayrıca.