Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Trafalgar D. Water Law vs. Eustass Kid

Kim Yener

• Trafalgar D. Water Law

Kullanılan: 201 64.2%
  • Eustass Kid

Kullanılan: 93 29.7%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 19 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    313
Kendinizi kandırırsınız. Küçük hesaplar peşinde koşanlar, Kid'in bölüm sonu sözüne baksın. İşte seni bu yüzden indireceğim...
Dövüşümü izlemeye mi geldiniz deyip izleyen olmak gibi mi örnekleri var bu da benzer :dd.d Kaido'yu da indiriyor sözde vay anasını

Daha erken ya sonra başkası açar.

Baya bir damardan giriyorsun Alpa gibi konuşmuşsun.:ehe:
Ama olanı diyorum ben napiiiim. :bilmem:

Aga şu konuda luffy ve zorocular canla başla Law savunuyorsa zaten Kid daha güçlüdür. Argüman vermeme gerek yok da işte ne yapayım cevap verelim diyoruz, ona da böyle saçmalıyonuz.
Ne alakası var geçen gün demiştim Kid ağırlığını koyar diye bekliyordum koyamadı. O yüzden yenişemezlerde kalacak oyum diye.

Sen eğer Kid ağırlığını koydu dövüşe diyorsan göster kabul ederiz yani. Kid, Law'ın altında da demiyoruz ayrıca.

Ne alakası var geçen gün demiştim Kid ağırlığını koyar diye bekliyordum koyamadı. O yüzden yenişemezlerde kalacak oyum diye.

Sen eğer Kid ağırlığını koydu dövüşe diyorsan göster kabul ederiz yani. Kid, Law'ın altında da demiyoruz ayrıca.
Abi yüz kere gösterdim zaten papağan gibi tekrarlamam mı lazım her seferinde? Sana sayfa sayfa atarsam ve aklına yatarsa kabul edeceğine söz veriyor musun? Boşa uğraştırma beni yoksa.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık