Sıralama biraz kişisel oldu.Tam olarak güç sıralaması yapmadım yoksa bende en fazla denk derim.Bazen zorluklar başlarda da olabilir ayrıca.Doffy'yi Issho'nun önüne koyarak beni Doffy'den soğutuyorsun haberin olsun![]()
Tamam Law Fujinin ağzına ışınladı da Sugar ışık hızında mı hareket ediyor. Anında yere gömerler adamı.Her zaman demişimdir Law + Sugar kombosunu yenebilecek bir karakter yok OP evreninde. Bu sadece oyuncak yapmak şeklinde değil basbayağı alt etmek şeklinde de geçerlidir. Fuji'nin K.Hakisi ne kadar yüksek olursa olsun saliselik dokunuştan kaçınma ihtimali yok.![]()
Salisenin onda birinde Luffy Dof'un elinden Kyros'u kurtarıyor. Sen saliseden bahsediyon.Her zaman demişimdir Law + Sugar kombosunu yenebilecek bir karakter yok OP evreninde. Bu sadece oyuncak yapmak şeklinde değil basbayağı alt etmek şeklinde de geçerlidir. Fuji'nin K.Hakisi ne kadar yüksek olursa olsun saliselik dokunuştan kaçınma ihtimali yok.![]()
Law'ın ışınlaması Kizaru gibi neredeyse.Sugar'ın hamleleri de çok hızlı.Neredeyse gatling yapıyor.İssho hiç darbe almasa niye g3 yiyince suratı dağılsın.Tamam Law Fujinin ağzına ışınladı da Sugar ışık hızında mı hareket ediyor. Anında yere gömerler adamı.
O combo'yu kimse yemez.Sugar korkup bayiliyor zaten.Şunu görse kimildayamaz yerinden.Her zaman demişimdir Law + Sugar kombosunu yenebilecek bir karakter yok OP evreninde. Bu sadece oyuncak yapmak şeklinde değil basbayağı alt etmek şeklinde de geçerlidir. Fuji'nin K.Hakisi ne kadar yüksek olursa olsun saliselik dokunuştan kaçınma ihtimali yok.![]()
Law eğer bir Lord ise o kadarını yapabilsin bir zahmet.Tabii Sugar birde anlaşmayla kendine bağlıyor.Öyle herkes Kyros gibi özgür değil.Onun durumu istisna.Sorun şu ki oyuncak oldular diye her ne kadar güç düşüşü yaşayacak olsalarda bu oyuncak haliyle bile Sugar'ı iptal edemeyecekleri anlamına gelmiyor.