Benim o kadar fazla değil ya 10 küsür bölüm falan. Sen oku gel ben bitiririm bu akşamben bu gece bitiririm 71 bölümü de güncele gelirim. Sen de bitir sonra kritiğini yaparız serinin.![]()

Benim o kadar fazla değil ya 10 küsür bölüm falan. Sen oku gel ben bitiririm bu akşamben bu gece bitiririm 71 bölümü de güncele gelirim. Sen de bitir sonra kritiğini yaparız serinin.![]()
2.sezon bitti şimdi 3.sezona geçicem. İkinci sezonun o son arcı neydi öyle vay ki ne vay aman aman.Benim o kadar fazla değil ya 10 küsür bölüm falan. Sen oku gel ben bitiririm bu akşam![]()
Aynen oralar iyiydi. Şimdi de iyi oku da konuşuruz.2.sezon bitti şimdi 3.sezona geçicem. İkinci sezonun o son arcı neydi öyle vay ki ne vay aman aman.![]()
Oh be. Sonunda keyifle okuyoruz şu seriyi. Eline sağlık.
Geldim güncele. Nasıl tek gecede 390'dan 463'e geldim ama? Böyle de hızlı bir delikanlıyım işte.Aynen oralar iyiydi. Şimdi de iyi oku da konuşuruz.![]()
Yarım yamalak okumadın umarım.Geldim güncele. Nasıl tek gecede 390'dan 463'e geldim ama? Böyle de hızlı bir delikanlıyım işte.![]()
Seri bayağı ilerlemiş güzel. Cidden op kadar potansiyeli olan tek seri Tog.Yarım yamalak okumadın umarım.![]()
Anlam veremediğim bir ruhsuzluk var bu seride ama yine de fazlasıyla kaliteli olduğu su götürmez bir gerçek. Kore, Çin gibi ülkelerin mangalarının genel sorunudur zaten ruhsuzluk. Japonlar daha iyi bu konuda.Seri bayağı ilerlemiş güzel. Cidden op kadar potansiyeli olan tek seri Tog.
Bence de dediğin gibi ruhsuzluk var ben çizimlerine bağlıyorum nedenini,yüz ifadeleri kısıtlı geliyor.Anlam veremediğim bir ruhsuzluk var bu seride ama yine de fazlasıyla kaliteli olduğu su götürmez bir gerçek. Kore, Çin gibi ülkelerin mangalarının genel sorunudur zaten ruhsuzluk. Japonlar daha iyi bu konuda.