Pezo dünyaları yuttu hala doymadı.Arada güç farkı olarak uçurum var.Hem de baya absürt bir fark var.Daha içine neler sokacak bilmiyoruz ama o güç farkını aşmak için bi 100 200 yıl zaman atlaması lazım![]()

Pezo dünyaları yuttu hala doymadı.Arada güç farkı olarak uçurum var.Hem de baya absürt bir fark var.Daha içine neler sokacak bilmiyoruz ama o güç farkını aşmak için bi 100 200 yıl zaman atlaması lazım![]()
Ben hiç öyle beklemiyorum, seri sonu Baam ölür, Zahard kuleyi tırmanır. Phanta hikayeyi tekrar başa alır. Şaka bir yana Baam gittikçe gri bir karakter oluyor. 200 yıla Zahard'ı görürsek bence çok iyi, bunlar 50 yıla zor tırmanır üstüne yüksek seviyeci olmaları falan baya uzun sürer.Serinin sonu talk no jutsu olacak.
Urek direk girdiği gibi yükselmiş.Gardiyana falan sie çekmiş şu şinso mevzusunda.Benden güçsüzden eğitim almam demiş.Adamın şinso olmadan bile gücü hayvan gibi.Pezo dünyaları yuttu hala doymadı.Urek reis 50 yılda tırmanmış. Yanındakiler olmasa Baam da 50 yılda rahat tırmanır derdim de işte yanındakiler ayak bağı olabilir kendisine.
Baamın ölmesi=Luffynin ölmesi.Ben hiç öyle beklemiyorum, seri sonu Baam ölür, Zahard kuleyi tırmanır. Phanta hikayeyi tekrar başa alır. Şaka bir yana Baam gittikçe gri bir karakter oluyor. 200 yıla Zahard'ı görürsek bence çok iyi, bunlar 50 yıla zor tırmanır üstüne yüksek seviyeci olmaları falan baya uzun sürer.
Orası öyle ama senin de söylediğin gibi Baam tam bir kara delik. Sokup sokuşturuyor her şeyi. :/ Büyük bir hızla güçlenmeye devam ediyor. Güçlenme ivmelenmesi, Urek'ten daha fazla. Haliyle 50 yıl imkansız değil bence.Urek direk girdiği gibi yükselmiş.Gardiyana falan sie çekmiş şu şinso mevzusunda.Benden güçsüzden eğitim almam demiş.Adamın şinso olmadan bile gücü hayvan gibi.
Mevzu kaç yılda tırmandığı değil zaten.Urek kuleye gireli çok sene olmuştur muhtemelen.Üstelik bizzar Arie Hon ile kapışmış ve testini geçmiş.Denk gitmişler.Eğer gardiyanla yapılan anlaşmalar olmadan,gardiyanla yapılmış anlaşması olanlara karşı bile duruyorsa bu adam anlaşma yapsa Zahardı köpeği edecek muhtemelen.Tabi Tog evreni için diyorum.Dışarıya çıkınca şinso yalan olacak o ayrı.Orası öyle ama senin de söylediğin gibi Baam tam bir kara delik. Sokup sokuşturuyor her şeyi. :/ Büyük bir hızla güçlenmeye devam ediyor. Güçlenme ivmelenmesi, Urek'ten daha fazla. Haliyle 50 yıl imkansız değil bence.
Ölü çocukmuş zaten la, bir daha ölür merak etmeyin.Baamın ölmesi=Luffynin ölmesi.
Oraları hiç görmeyeceğiz ya, bu çin novelleri olsa yüzde yüz size hak verirdim ama bu seriden o şeyi almadım.@Daredewill
Baam da axis olursa hiç şaşırma.Tower of God: Shippuuden adlı kule dışını işleyen yeni bir seri başlar sonra da xd
O kısmı yanlış anlamışsın yalnız. Kuralsızlar için gardiyanlarla anlaşma yapmak prangadır sadece. Gücünü kısıtlarsın sadece. Kuralsızları, kurallılardan ayıran temel şey budur zaten.Mevzu kaç yılda tırmandığı değil zaten.Urek kuleye gireli çok sene olmuştur muhtemelen.Üstelik bizzar Arie Hon ile kapışmış ve testini geçmiş.Denk gitmişler.Eğer gardiyanla yapılan anlaşmalar olmadan,gardiyanla yapılmış anlaşması olanlara karşı bile duruyorsa bu adam anlaşma yapsa Zahardı köpeği edecek muhtemelen.Tabi Tog evreni için diyorum.Dışarıya çıkınca şinso yalan olacak o ayrı.