Alpayı bildin, beni bilemedin. Gerçi direkt favorim yok ya. Bildin sayalım.Seninki Zahard'dır veya Mazino tarzı bir karakterdir. Karakterler tam işlenmediği için bu tahminleri düz mantıkla yapıyorum.
Alpamis ise Baam der sanırım.![]()

Alpayı bildin, beni bilemedin. Gerçi direkt favorim yok ya. Bildin sayalım.Seninki Zahard'dır veya Mazino tarzı bir karakterdir. Karakterler tam işlenmediği için bu tahminleri düz mantıkla yapıyorum.
Alpamis ise Baam der sanırım.![]()
Yok favorim diyebileceğim bir karakter yok şuan için, Koon'u severim ama yani pek çok karakteri sevdim ama net olarak şu çok daha öne çıkıyor diyemem. Sende benim gibi işte net bir favorin yokAlpayı bildin, beni bilemedin. Gerçi direkt favorim yok ya. Bildin sayalım.sen koon seversin.
Yaa Croco efendi; sana dedim bu manga Korelilerin One Piece'i diye. İlerde açıldıkça açılıyor seri. Şu an okumakta olduğun kısımları heyecanla okuyorsan 350 lerden sonra falan üff ne gaza gelirsin. Hele ki güncelde çok fena olaylar oluyormuş @Raiden falan kuduruyor her hafta. Ben son arctan önceki arcta durdum, biriktiriyorum şu an.Bakalım Koon ve Baam tarafından oluşmuş veya oluşturulmuş 3 grup da savaşa gidiyor şuan. Hepsi karşılaşınca ne olacak merak ediyorum, neyse spoiler vermeyin de okuyayım güzelce.![]()
Şuan çıkan bölümlerin hepsi türkçeye çevrilmiş mi? Yani türkçesi güncel mi serinin?Yaa Croco efendi; sana dedim bu manga Korelilerin One Piece'i diye. İlerde açıldıkça açılıyor seri. Şu an okumakta olduğun kısımları heyecanla okuyorsan 350 lerden sonra falan üff ne gaza gelirsin. Hele ki güncelde çok fena olaylar oluyormuş @Raiden falan kuduruyor her hafta. Ben son arctan önceki arcta durdum, biriktiriyorum şu an.![]()
Şimdi ön gösterim diye bir şey var tam formatını bilmiyorum onun başkaları daha iyi anlatır. Atıyorum korecede 412 de olsun; ingilizcede 410 da falan oluyor o sırada; birileri birilerinden iki hafta önce mi okumuş oluyor yeni bölümü. Türkçede ise ingilizceden sadece 2-3 bölüm gerideydi sanki. Hatta güncelde de olabilir. Çeviren arkadaş korsanfan üyesiydi bir ara sürekli yazıyordu güncele şu kadar kaldı falan diye. Öyle yani; bayağı yakınmış güncele.Şuan çıkan bölümlerin hepsi türkçeye çevrilmiş mi? Yani türkçesi güncel mi serinin?
413 te olması lazım şuanda. ingilizcesi korecesi 417. Tower of god konularına bak dün akşam atılmıştı korece bölümler.Seriye başlayacağım da puzzmosda 406 bölüm var.Güncelden ne kadar uzak?Ve bölümler geç geliyor sanırım?
2-3 bölüm önden gidiyormuş o da paralıymış ve ön gösterim gibi düşün oyunlardaki ptr-pts sistemi gibi. Para verip alıyormuşsun, geri dönütlerle şurası şöyle burası böyle diye yazara geri dönüt yapıyorsun en son güncel şeklini alıyor çıkarken. Tower of god ön gösterim başlığındaki sanaldiskte mesela 417'ye kadar var.2-3 bölüm kadar yakında tamam sorun yok eğer 15-20 bölüm varsa arada ki fark o zaman bayağı şeyi çıkar![]()
Anladım, günceler geleyim türkçe de sonra oralara da bakarım2-3 bölüm önden gidiyormuş o da paralıymış ve ön gösterim gibi düşün oyunlardaki ptr-pts sistemi gibi. Para verip alıyormuşsun, geri dönütlerle şurası şöyle burası böyle diye yazara geri dönüt yapıyorsun en son güncel şeklini alıyor çıkarken. Tower of god ön gösterim başlığındaki sanaldiskte mesela 417'ye kadar var.