Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Karşısındaki karı da aslında yüksek seviyeci biri. Sıralamalarını bilmesek de muhtemelen aralarında fazla fark yoktur sadece ana içgüdüsüyle oğlunu kurtarıyor orada :fool:

Gereksiz beyaz vs'sinden sonra arch biraz hızlanmaya başladı. Evankhell ciddi bir yara aldı ama öldüğünü düşünmüyorum. Oranın yarısını yakmadan ölmez ama arch sonu öleceği de bariz sanırım. Lo po Bia'nın oraya gelmemesi için kendini feda edecek ama yine de oraya gelecekler. Arch sonunda Lo po Bia vs Po Bidau olacağı söylentileri var. Her şekilde bir aile oraya gelecekse bizim elemanlar tarafında ya Antik avcılar(bence luslec gelecek) ya da Baam'ı korumak isteyen bir aile yer alması gerekiyor. Tek başına Urek Mazino bile koca bir aileyi durduramayabilir ki zırt pırt ortaya çıkacağını da sanmıyorum Urek'in.

Heyecan yavaş yavaş yükseliyor. Baam ve Beyaz savaşının asıl nedeni Baam'ın yakın zamanda çok daha absürt bir güç- beceri kazanacak olması da olabilir, Siu bizi bir şeylere alıştırmaya çalışıyor. Beklenmedik kişiler ani ölümler görecek gibiyiz. Bunu da eklemek lazım

@Osein programa bakan arkadaslara en icten selamlarimi iletiyorum. Nasil becermislerse 70 ruh puanini -30 yapmislar. Reklam izlemek zoruma gitmiyorda sacma is yapmalari tuhaf geliyor. Geri bildirimim olsun. :mad::of:

Kallavan vs Lyborick fena olabilir. Gerçi Lyborick gözüme pek güçlü gözükmedi, en azından Kallavan'ın yerine geçebilecek kadar.

Baam'ın diğer arkadaşlarına (Hatz, Koon A.A., Rak...) göre çok hızlı p-up alması ve gelişmesi yüzünden kendisinden soğudum. Onun gördüğüm sayfalar sıkıyor canımı. Onun haricinde heyecanla devam. Artık şu 2 aile birbirine girse de bizim de gözümüz şenlense.
Gerçi artık birbirlerine daha çok ışın atıyorlar ama o da olur.

@Osein programa bakan arkadaslara en icten selamlarimi iletiyorum. Nasil becermislerse 70 ruh puanini -30 yapmislar. Reklam izlemek zoruma gitmiyorda sacma is yapmalari tuhaf geliyor. Geri bildirimim olsun. :mad::of:
Selam, şu an kontrol edebilirsin düzelmiş olması lazım. Tabi hala eksideysen alttaki senin için de geçerli oluyor :D

İzlenen her reklamın kaydını tutuyoruz. Bir dönem reklamlar açılmadığı için herkese boldan ruh puanı vermiştik sonra izlenen reklamlardan açılan bölümleri çıkarttık sonuç bu oldu. Uygulama geneli bir tane rahatsız eden reklam bulamazsınız çünkü bu işi küfür yiyerek yapmak istemiyoruz. Ama bazı bölümleri açarken de 1 dakikalık bir destek bekliyoruz açıkçası.

Dipnot: Bazı arkadaşların artıda olması gerekirken eksideydiler, onlar için düzenleme yaptım +80 gördüm teşekkür ediyoruz ona ekipçe :utan:

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık