Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Urek'in veri katındaki hali daha küçük değil miydi? Kuleye girdiğinde nasıl o kadar büyük görünüyor.

Birkaç şey daha ekleyeyim. Urek kuleye Phanta'nın peşinden giriyor Phanta nın tutsak ettiği ışıkları tutsaklıktan kurtarmak için. Daha sonra Phanta kayboluyor ama bir gün Zahard'ın kalesinde ortaya çıkıyor anladığım kadarıyla. Yani Phanta da kuleden çıkmak için özel bir gücü yoksa hala kulede olabilir kendisi.

Bu arada seri sıradan kore webtoon'u tadında çizilmiş. Sanki asistanlar çizmiş gibi özenilmemiş. Umarım ana seri de bu şekilde geri dönmez. İlk sezonlardaki çizim kalitesini görürüz en azından. Sanki artık birkaç sezon daha çizip sona bağlayacak gibi. Phanta'nın bu kadar sönük çizilmesi falan serideki heyecanı epey düşürdüler. Urekle Baam'ın ilk yumruk tokuşturduğu zamanı hatırlıyorum da nereden nereye. Şimdi axis görüyoruz seride ama o ilk avcı adaylarını gördüğümüzde yaşanılan heyecanı vermiyor. Karaka mesela ilk çizildiğinde bile daha heyecanlıydı seri. Neyse sonuçta takip edip göreceğiz.
Urek'in yeminli düşmanıydı o direkt kendisinin verisi değildi. Phanta değiştirilmediyse hikaye istediği gibi girip çıkabilir kuleye. Çizimleri değiştireceğini sanmıyorum ben artık bunlar daha kolayına geliyordur muhtemelen.

Urek'in yeminli düşmanıydı o direkt kendisinin verisi değildi. Phanta değiştirilmediyse hikaye istediği gibi girip çıkabilir kuleye. Çizimleri değiştireceğini sanmıyorum ben artık bunlar daha kolayına geliyordur muhtemelen.
Evet şimdi kontrol ettim o yeminli düşmanıymış. O kadar uzun zaman oldu ki o kısımları okuyalı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 8)

• Wa1t
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık