HxHdeki kule arci gibi.@Alcatraz senin seri değil miydi bu? Çıkınca izleriz artık.
HxH falan diyor millet kesin izlerim o zaman.
Kore serisi bu dimi? Allahtan Japonca. Kulak alışmış başka bir dil olunca odaklanamıyorum : ))
Kore serisi
HxHdeki kule arci gibi.@Alcatraz senin seri değil miydi bu? Çıkınca izleriz artık.
HxH falan diyor millet kesin izlerim o zaman.
Kore serisi bu dimi? Allahtan Japonca. Kulak alışmış başka bir dil olunca odaklanamıyorum : ))
Serideki en sıradan arc diyebilirim ama sadece ona eş değer bile olsa yine de izlenmeye değer.HxHdeki kule arci gibi.
Kore serisi
Sadece konsept olarak benziyor o arca ama içi güzel doldurulmuş bir seriSerideki en sıradan arc diyebilirim ama sadece ona eş değer bile olsa yine de izlenmeye değer.
O en sıradan arca değil HxH'nin en zevk veren arclarına, bölümlerine eş değer kalitede bir seri. Hangisinin daha iyi olduğu kıyası kişisel zevke girer o yüzden bir şey demiyorum ama Tog'un ne kadar özel bir seri olduğunu anlatabildim sanırım. Animesi çok rezil duruyor buna bulaşma webtoon'a başla bence dostum. Okumaya başladıktan bir müddet sonra ben bu seriyi bu zamana kadar nasıl keşfetmemişim diye kendine söversin hatta.Serideki en sıradan arc diyebilirim ama sadece ona eş değer bile olsa yine de izlenmeye değer.
Çok bir şey istemiyoruz biraz gizem biraz dram biraz heyecan ve atmosfere uygun müzikler. Bölüm içi müziklere dikkat ederlerse güzel olur. HxH'de en sevdiğim özelliklerden biriydi. Bir sonraki bölüm için heyecanı arttırırken bile müziği ve dış sesi çok iyi kullanıyorlardı.Sadece konsept olarak benziyor o arca ama içi güzel doldurulmuş bir seriizlemesi nasıl olur bilmiyorum ama okuması keyifli cidden hatta bi yerden sonra çizimler nirvana yaptı beğenerek takip ediyorum
![]()
Manga Okumakta zorlanıyorum. En Son The Promised Neverland okudum. Oda sonradan bozmuş galiba devam etmedim. Animeyi rahat rahat uzanarak izliyorum. Zoom yapma derdi olmadan : PO en sıradan arca değil HxH'nin en zevk veren arclarına, bölümlerine eş değer kalitede bir seri. Hangisinin daha iyi olduğu kıyası kişisel zevke girer o yüzden bir şey demiyorum ama Tog'un ne kadar özel bir seri olduğunu anlatabildim sanırım. Animesi çok rezil duruyor buna bulaşma webtoon'a başla bence dostum. Okumaya başladıktan bir müddet sonra ben bu seriyi bu zamana kadar nasıl keşfetmemişim diye kendine söversin hatta.
Sıradan arc olmasından ziyade kat kat kule olması konsepti olarak o arci söyledim ya. Güzel seri Tog.Serideki en sıradan arc diyebilirim ama sadece ona eş değer bile olsa yine de izlenmeye değer.
Anladım hocam içini iyi doldurmuşlarsa kule olayı sıkıntı değil ama normalde benzer tema çok var sanırım.Sıradan arc olmasından ziyade kat kat kule olması olayı olarak o arci söyledim ya. Güzel seri Tog.