luffynewgate 25 May 2021 #992 Çok takdir ediyordum yaptığınız şeyi karşılık beklemeden zaman ayırıp çevirip editliyordunuz kötü oldu İngilizcesi olmayanlar için.Şu zamana kadar yaptığınz tüm çeviriler için teşşekürler.
Çok takdir ediyordum yaptığınız şeyi karşılık beklemeden zaman ayırıp çevirip editliyordunuz kötü oldu İngilizcesi olmayanlar için.Şu zamana kadar yaptığınz tüm çeviriler için teşşekürler.
seyyah 25 May 2021 #993 Telif davası geldi, blogtan birkaç seriye devam edilir belki. Görünüşe göre site olmayacak artık.
Tachibana 25 May 2021 #994 NiTian ErXing dedi ki: DUYURU! Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun umarım bir şey olmaz
Eustass Captain Kidd 25 May 2021 #995 Yok artık.Telif kimden geldi acaba.Bildiğim bir Türkiye manga dağıtıcı şirketi yok.
Mihawk 25 May 2021 #1,000 Detaylı açıklamayı bekliyoruz. Yıllardır sitenizi takip eden, çevirdiğiniz onlarca mangayı okuyan birisiyim. Sessiz sedasız kapanmasını istemiyorum açıkçası.
Detaylı açıklamayı bekliyoruz. Yıllardır sitenizi takip eden, çevirdiğiniz onlarca mangayı okuyan birisiyim. Sessiz sedasız kapanmasını istemiyorum açıkçası.