Açtın baktın mıGitmemişler harbiden gurme dünyasına diğerleri.Garip doğrusu,mangaka baktı torikoyu öne çıkaramıyor bu yolu seçti galiba önünü açmak için.

Açtın baktın mıGitmemişler harbiden gurme dünyasına diğerleri.Garip doğrusu,mangaka baktı torikoyu öne çıkaramıyor bu yolu seçti galiba önünü açmak için.
Yok o kadar vaktim yok elimle koymuş gibi bulabileceğimi de sanmıyorum zaten.Demek torikonun kafasını şimdi öne çıkarmayı seçti.Daha sonra arap atı gibi sonradan arayı açmayı zaten her shounen yapıyor.Hatta biraz alucard tadında çok güçlü bir şekilde ilerlese bir yere kadar çok fena olurAçtın baktın mıDoğru hatırlıyormuşum demek ki bundan sonra da yedikleri içtik ayrı gitmez heralde ama yine de en çok gelişecek kişi Toriko gibi.
Bütün shounen serileri bırakmalısın bence, hep kaslı erkekler dövüşüyor, ne kadar sıkıcı değil mi? :/Toriko hakkında genel yorumu nereye yapacağımı bulamadım buraya yazıyorum.
Okuduğum yere kadar kaslı erkeklerin habire dövüştüğü bir seri idi, başka bir şey yoktu. Zaten 150lerde falan baya sıkıcı olmaya başladı. 170lerde galiba dayanamadım artık bıraktım.
50 bölüm dayanabildim. Adam haklıBütün shounen serileri bırakmalısın bence, hep kaslı erkekler dövüşüyor, ne kadar sıkıcı değil mi? :/
Muhtemelen, Beelzebub gibi yarıda kesilmez ise, 1.000'leri görebilecek bir seri için 50 bölüm nedir? :/ Olaya tek yönlü bakarsanız, ağır psikoloji seinenleri dışında tüm seriler tekdüze ve sıkıcı gelir. Guts önüne çıkan her iblisi doğruyor, ne kadar sıkıcı değil mi? :/50 bölüm dayanabildim. Adam haklı![]()