Orası öyle de, tip olaraktan yine çok iyi Heracles.Sekiz Kral'ın altı tanesi işlenmedi. At Kral ve Maymun kral detaylı gösterildi.
Orası öyle de, tip olaraktan yine çok iyi Heracles.Sekiz Kral'ın altı tanesi işlenmedi. At Kral ve Maymun kral detaylı gösterildi.
O kadar potansiyel var ki vaktinde galaksi yöneten iştah şeytanları sıraya girmiş. Beyazı doğru düzgün göremedik gerçi, Mehmet Ali Erbil gibi parmak gösterip gittiZora girince Toriko'nun içinden sürekli yeni canavarlar çıkıyordu.

Neo ne korkunç şeydi ya o tavşanımsı yaratığı uzun süre boyunca takip edip öyle yemesi hala aklımda.
Taze okudum. Gideri olanlar hatunları sayıyorum; Malisman, Limon, Frohze, Kopuriko, Melk II, Rin, Nono, Kaka (nitro ama olsun), Pukin. Bunların dışında bazı şefler var ama sahneleri yok denecek kadar az, akılda kalıcı bir tarafları yok. Bu hatunları toplasan 396 bölümde 30 bölümlük yer kaplamıyordur.Şu manganın verdiği tadı hiçbir mangadan almadım.Dolu dolu tıka basa doyuruyordu.Tek eksiği gay mangası damgası yemesiydi.Koskoca mangada bir tane eli yüzü düzgün kadın karakter olmazmı.
Toriko evreninde olsam ben de kendimi dağda bayırda yiyecek aramaya verirdim. İnsanı şehir hayatında tutacak yeterli motivasyon yok. Popülasyon yecüc mecücten halliceTaze okudum. Gideri olanlar hatunları sayıyorum; Malisman, Limon, Frohze, Kopuriko, Melk II, Rin, Nono, Kaka (nitro ama olsun), Pukin. Bunların dışında bazı şefler var ama sahneleri yok denecek kadar az, akılda kalıcı bir tarafları yok. Bu hatunları toplasan 396 bölümde 30 bölümlük yer kaplamıyordur.