Boydan çizdiği sahnede başkası mı acaba dedim. Karizmatik çizmeye çalışınca Komatsu'yu çizmemesi gerekiyor. :SMangaka istediği kadar denesin, o tiple komatsudan karizmatik bir karakter olmaz![]()
Boydan çizdiği sahnede başkası mı acaba dedim. Karizmatik çizmeye çalışınca Komatsu'yu çizmemesi gerekiyor. :SMangaka istediği kadar denesin, o tiple komatsudan karizmatik bir karakter olmaz![]()
Karizmanın vücut bulmuş hali olan Komatsuyla nasıl dalga geçerler anlamıyorum. Boy, pos, endam... Her şeyiyle mükemmel.Şu komatsu'yu siz gömdükçe ben üzülüyorum![]()
Aynen. Bu bölüm hakikaten heybetli ve karizmatik çizmiş mangaka. Ee adamın hücreleri level atladı, içinde gurme şeytanı yaşıyor, ilk bölümün üzerinden 5 yıl geçti. O ilk bölümde altına işeyen çocuk yok artık.Karizmanın vücut bulmuş hali olan Komatsuyla nasıl dalga geçerler anlamıyorum. Boy, pos, endam... Her şeyiyle mükemmel.
Ve büyük olasılık diğerlerinden küçüktür bu. :SYuda vs Condor Window. Eleman 3.000 yıldan fazladır hayattayım diyor.![]()
Daha yeni başladı ne bitmesi :/Toriko'nun bitmesine çok kalmadı diyorlar. Doğru mudur?