Yıllar önceki listem buymuş. Ufak değişiklikler var.O kadar bakındım önceki mesajlara ama listemi yazmamışım, şaşırdım.
1)Toriko
2)Hokuto no Ken
3)Gintama
4)Fullmetal Alchemist
5)JoJo no Kimyou na Bouken
hxh ezmiş diyebilir miyizYıllar önceki listem buymuş. Ufak değişiklikler var.
1) Toriko
2) Hagane no Renkinjutsushi
3) Gintama
4) HunterxHunter
5) JoJo no Kimyou na Bouken
Kimi ezmiş ki? Hokuto no Ken yeşilçam filmine bağlıyordu bir süre sonra, o yüzden listeden çıkardım. Hatta JoJo'yu da çıkarıp Dr. Stone yazabilirim bir süre sonra. Ama diğerleri listeden çıkmaz diye düşünüyorum.hxh ezmiş diyebilir miyiz![]()
dr stone nasıl gidiyor ben yarım bıraktım ard arda 100 bölüm falan okuyuncaKimi ezmiş ki? Hokuto no Ken yeşilçam filmine bağlıyordu bir süre sonra, o yüzden listeden çıkardım. Hatta JoJo'yu da çıkarıp Dr. Stone yazabilirim bir süre sonra. Ama diğerleri listeden çıkmaz diye düşünüyorum.
Ben de 180 civarında bırakmıştım, bitti diye duyum aldım, spoiler yemeden okumayı düşünüyorum.dr stone nasıl gidiyor ben yarım bıraktım ard arda 100 bölüm falan okuyunca
Şu mesajıma inat mı listende fmab yazdın?Bazı yanlış bilgiler, anlamalar var sanırım konuda. Konunun açıldığı yer "Mangalar" bölümünde, yani kastedilen manga serileri. Yani FMAB, DBZ yahut Naruto Shippuden gibi anime yayınında ayrılmış ve fakat mangada yalnızca Dragon Ball veya Naruto adıyla yayımlanmış serileri o şekilde ayırmanıza gerek yok. FMA'dan kasıt Fullmetal Alchemist mangasıdır, iki farklı anime versiyonu olmasının konuyla ilgisi yoktur. JoJo, Jonathan Joestar'dır, OP çöptür gibi... Bunları açıklamaya gerek olduğunu sanmıyorum.