SnK shonen mi ya? :/ Bak onu da listeye aliyim o zaman. Seinen diye biliyorum onu1) One Piece/Shingeki
3)Madoka Magica
4)Cowboy Bebop
5)Re:Zero
Daha çok değişir benim listem de şimdilik böyle olsun![]()
Shounen o, bi ara yine bu tartışma dönmüştüSnK shonen mi ya? :/ Bak onu da listeye aliyim o zaman. Seinen diye biliyorum onu
Listeme alırım tabiiShounen o, bi ara yine bu tartışma dönmüştüBen de senin listeyi görünce vay hain demek bundan güncele gelmiyormuş demiştim
![]()
Ya bırak geçen de güncele geliyordun güyaListeme alırım tabiiManyak Erene rağmen seviyorum o seriyi.
Bölümleri indirmistim de 2. bölümü indirmemisim.eksik kalmasin. Levi'cimin şovlarıyla youtube'a maruz kaldım. Hypeladilar beni, bak hatta bölüm 1 basliyim bugün
![]()
Re:Zero'nun ilk sezonunu izledim çok sevmedim. 2.sezonu çıktı galiba 2.sezonu tavsiye eder misin?1) One Piece/Shingeki
3)Madoka Magica
4)Cowboy Bebop
5)Re:Zero
Daha çok değişir benim listem de şimdilik böyle olsun![]()
Çıkmadı sanırım daha ya. Bekliyorum haberlerini. Duyurusu yapıldı daha diye biliyorum.Re:Zero'nun ilk sezonunu izledim çok sevmedim. 2.sezonu çıktı galiba 2.sezonu tavsiye eder misin?
Bessatsu Shonen Magazine'de yayınlanıyor.SnK shonen mi ya? :/ Bak onu da listeye aliyim o zaman. Seinen diye biliyorum onu