Adam paso Ballas’lı dövüyodu, ateş ediyordu harbi OG’di. Smoke görevlerde Ballas’la çatışırken sıkmıyoru falan, bir görevde sıksana sende falan diyolardı arabada, yemek yiyom diyodu
Adam paso Ballas’lı dövüyodu, ateş ediyordu harbi OG’di. Smoke görevlerde Ballas’la çatışırken sıkmıyoru falan, bir görevde sıksana sende falan diyolardı arabada, yemek yiyom diyodu
Bunu bilmiyordum, ilk senaryoda hain değil miymiş yani?Ryder bu işte, normalde tam çetesine sadık adamdı, çete için faydalı görevleri bundan alıyorduk. Sonra senaryo müdahalesi ile değiştirilip kötü yapılmış.
Ben de sonradan öğrendim, youtube yorumlarının altında gördüm sonra internetten okudum. Zaten ihanetinin de bir mantığı yok cidden, sonradan yedirildiği çok belli. Dikkat edersen Ryder'in görevler hep çeteyi güçlendirme adına, Ballas'lılara dalma-sıkma üzerine falan. Smoke baştan beri hain tasarlandığı için Ballas ile münakaşa yapmıyordu hiç sadece Vagos ile falan uğrasıyordu ve uyuşturucu işleri falan kovalıyordu.Bunu bilmiyordum, ilk senaryoda hain değil miymiş yani?
Üzücüymüş ya. Çok iyi karakterdi Ryder, harcanmış.Ben de sonradan öğrendim, youtube yorumlarının altında gördüm sonra internetten okudum. Zaten ihanetinin de bir mantığı yok cidden, sonradan yedirildiği çok belli. Dikkat edersen Ryder'in görevler hep çeteyi güçlendirme adına, Ballas'lılara dalma-sıkma üzerine falan. Smoke baştan beri hain tasarlandığı için Ballas ile münakaşa yapmıyordu hiç sadece Vagos ile falan uğrasıyordu ve uyuşturucu işleri falan kovalıyordu.
Film için Yunan oyuncu seçmiyoruz.Carl yüzebiliyor bir kere.
Bu görevde Smokenin uzun siparişinin amacı Ballalar gelene kadar zaman kazanmakmış bir teoriye göre.