Üye silindi 1004
Jojo spoilerından bir şey olmaz. Araki aklını alacak daha bir dolu denyoluk eklemiş olur muhakkakSpoiler yedim MW.![]()

Jojo spoilerından bir şey olmaz. Araki aklını alacak daha bir dolu denyoluk eklemiş olur muhakkakSpoiler yedim MW.![]()
Hamon'u özledim yav. Şu stand ile savaşlarda bir çeşit açık çıkıyor hep.Jojo spoilerından bir şey olmaz. Araki aklını alacak daha bir dolu denyoluk eklemiş olur muhakkak![]()
Keşke Hamon’u tamamen silip atmasaydı mangaka. Gerçi sadece Dio gibi vampirlere karşı işe yarıyordu galiba. Şimdi kullanmalarının bir anlamı olmayacaktı.Hamon'u özledim yav. Şu stand ile savaşlarda bir çeşit açık çıkıyor hep.
İşe yarıyor aslında. Kars hamon kullanarak Joseph'in bacağını eritmişti.Keşke Hamon’u tamamen silip atmasaydı mangaka. Gerçi sadece Dio gibi vampirlere karşı işe yarıyordu galiba. Şimdi kullanmalarının bir anlamı olmayacaktı.
İyileştirme, hız, fiziksel güçte artış. Standlara işlememesi çok mühim değil bence.Keşke Hamon’u tamamen silip atmasaydı mangaka. Gerçi sadece Dio gibi vampirlere karşı işe yarıyordu galiba. Şimdi kullanmalarının bir anlamı olmayacaktı.
Hamon fiziksel olarak bayağı ekstra katıyor lakin Standlar varken ömrünü adamaya değecek bir şey değil.İyileştirme, hız, fiziksel güçte artış. Standlara işlememesi çok mühim değil bence.
Bence de.Açma bende zeka açacaktım şu şartlarda olmaz.Hamon fiziksel olarak bayağı ekstra katıyor lakin Standlar varken ömrünü adamaya değecek bir şey değil.
Şu konuyu görünce direkt en favori Jojo'nuz hangisi konusu açasım geldi ama anime henüz 5 tane gösterdiği için sonrakilerin düzgün oy almayacak oluşundan dolayı vazgeçtimTabii ki de Gyro'yu da koyacaktım .d
Star Platinum'la The World'ün de 2 metre. Hepsi yakın mesafe standi onların.King Krimsonun 2 metre sınırı bence büyük nir handikap. The World daha iyi bir stand. Star Platinumdan bile daha iyi olabilir bilemedim
Benim ikinci Jojo yav. 4 tane Joestar gördüm ama en sevdiğim ikinci oldu. 5. sezon anakarakteri de iyi.Hamon fiziksel olarak bayağı ekstra katıyor lakin Standlar varken ömrünü adamaya değecek bir şey değil.
Şu konuyu görünce direkt en favori Jojo'nuz hangisi konusu açasım geldi ama anime henüz 5 tane gösterdiği için sonrakilerin düzgün oy almayacak oluşundan dolayı vazgeçtimTabii ki de Gyro'yu da koyacaktım .d