Aynen öyle rick hepsini toplaya bilirse alt edebilirler.Yine bom boş bir bölüm daha. Neganın gazabına uğrayanları sırasıyla gösteriyorlar.
4 koloniyi kendine düşman etmiş yazık olcak Negana kendi adamlarını fazla sanıyor ama düşmanlara çok fazla.
Aynen öyle rick hepsini toplaya bilirse alt edebilirler.Yine bom boş bir bölüm daha. Neganın gazabına uğrayanları sırasıyla gösteriyorlar.
4 koloniyi kendine düşman etmiş yazık olcak Negana kendi adamlarını fazla sanıyor ama düşmanlara çok fazla.
Google amcaya yaz, Dizinin ismini sezon ve bölüm sayısıyla beraber illa ki bir site veriyordur.Nerden izleyebilirim![]()
Mangasını okuyan varsa spoiler'a hazırım. Negan ölüyor mu? Ya da tüm bu kurduğu imparatorluk yok oluyor mu?
Kimler yardım ediyor bu işte Ricklere?
Rick'in kol gidip Negan ölmüyorsa sıkıntı :/Biri bana negan ölmicek demişti rick tende kolumu ne gidecek demişti.
Rick'in kol gidip Negan ölmüyorsa sıkıntı :/
TeşekkürlerMangasını okuyan varsa spoiler'a hazırım. Negan ölüyor mu? Ya da tüm bu kurduğu imparatorluk yok oluyor mu?
Kimler yardım ediyor bu işte Ricklere?
Google amcaya yaz, Dizinin ismini sezon ve bölüm sayısıyla beraber illa ki bir site veriyordur.
Ben, www.dizibox.tv den izliyorum lakin bunlarda belli bir süreden sonra kaldırıyorlar.
Torrent sitelerinden indirip. BSPlayer media oynatıcı programını kullanırsan videoyu açtığında altyazıyı kendisi indirir.
daha fazla spoiler ve detaya açığım. :/Rick'in kol çoktandır yok. Her bölüm uğraşmamak için kolunu kesmediler sadece. Negan ölmeyecek ama aradan çıkacak.
Daha fazlası ben de yok. O zaman kendime de spoiler olur, şahsen okumuyorum ben.daha fazla spoiler ve detaya açığım. :/