Yooo ben anaokulundayken yani 2000 gibi izlerdim ve normal kanallarda yayınlanırdı.Vay be bu seri o kadar eski miymiş yav Uydu kanallarında falan mı oynuyordu o zamanlarda da
Yooo ben anaokulundayken yani 2000 gibi izlerdim ve normal kanallarda yayınlanırdı.Vay be bu seri o kadar eski miymiş yav Uydu kanallarında falan mı oynuyordu o zamanlarda da
Hangisinde ya benim izlediklerim kanal d ve star çocuk kuşakları bir de cine 5 kafa sallayan papağan reis oluyorduYooo ben anaokulundayken yani 2000 gibi izlerdim ve normal kanallarda yayınlanırdı.
ha bir de atv ve showda da bir şeyler oluyordu sanırım hatta Hugo showda, pokemon atvde olabilir net hatırlamıyorum
O aralar oynadı da unuttum mu acabaValla bilemiyorumHangisinde ya benim izlediklerim kanal d ve star çocuk kuşakları bir de cine 5 kafa sallayan papağan reis oluyorduha bir de atv ve showda da bir şeyler oluyordu sanırım hatta Hugo showda, pokemon atvde olabilir net hatırlamıyorum
O aralar oynadı da unuttum mu acaba
. Ama Bugs Bunnyle aynı kanaldaydı. Bunu hatırlarım. Öyle sabah da yayınlanmazdı hani. Anaokulundan geldiğimde izlerdim işte.