Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Mentalist (2008-2015)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 12 100.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

Yayımlayan Kanal: Prime
Sezon Sayısı: 7
Türü: Suç, Polisiye, Dram, Gizem, Gerilim, Psikoloji
IMDb Puanı: 8.2
Durumu: Tamamlandı.
Baş Roller: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang

Patrick Jane’in sivri bir zekası ve üstün gözlem yeteneği bulunmaktadır. Bu yeteneğini kullanarak geçmişte insanları dolandıran Patrick, ailesi Red John isimli bir seri katil tarafından öldürülünce kendini intikam almaya adar. Kaliforniya Suç Birimine (CBI) danışman olarak katılıp Teresa Lisbon’ın ekibine dâhil olan Jane, suçluların yakalanmasına yardımcı olurken bulduğu her ipucu onu ailesinin katiline biraz daha yaklaştırır.

Bayağı sarıyormuş cidden, Pazartesi akşamı başladım, dün 2. sezonu yarıladım. Birkaç olayda katilin motivasyonu pek ikna etmedi, onun haricinde ileri seviye hipnoz, ölenlerle konuşma gibi doğaüstü şeyleri ön planda tutan bölümler benlik değildi. Kalanı çok iyiydi, ilk sezonda en beğendiklerim; Nevada kumar bölümü, Patrick'in bombayla yaralandığı bölüm, ormanda özel eğitim veren okuldaki Zachariah efsanesi bölümü ve elbette Red John'la ilişkili bölümler. İlerleyen sezonlarda Red John'un karakteriyle ilgili daha çok şey görmeyi iple çekiyorum.

Bayağı sarıyormuş cidden, Pazartesi akşamı başladım, dün 2. sezonu yarıladım. Birkaç olayda katilin motivasyonu pek ikna etmedi, onun haricinde ileri seviye hipnoz, ölenlerle konuşma gibi doğaüstü şeyleri ön planda tutan bölümler benlik değildi. Kalanı çok iyiydi, ilk sezonda en beğendiklerim; Nevada kumar bölümü, Patrick'in bombayla yaralandığı bölüm, ormanda özel eğitim veren okuldaki Zachariah efsanesi bölümü ve elbette Red John'la ilişkili bölümler. İlerleyen sezonlarda Red John'un karakteriyle ilgili daha çok şey görmeyi iple çekiyorum.
Baştan sona izle ben baya oldu bunu bitireli güzel dizidir, bide bunun komedi versiyonu var Psych diye onuda önerinim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık