Noveli okumaya başladım. 1. cilt 3. bölümdeyim.Weed'in para için yaptıkları efsanedir. Noveller içinde önemli bir yere sahiptir. Çoğu oyun serisinde karakter para hesabı yaparken okuyanın aklında Weed gelir.![]()

Noveli okumaya başladım. 1. cilt 3. bölümdeyim.Weed'in para için yaptıkları efsanedir. Noveller içinde önemli bir yere sahiptir. Çoğu oyun serisinde karakter para hesabı yaparken okuyanın aklında Weed gelir.![]()
Değil mi?Noveli okumaya başladım. 1. cilt 3. bölümdeyim.Weed çok iyi tasarlanmış gerçekten, gerçekçi bir yapısı var.
Aynen, sıradan çok iyilik sever biriyim gibi değil de olayları bulunduğu şartlara göre değerlendiriyor, kanlı canlı gerçek insan gibi düşünüyor.Değil mi?Onun iç düşüncelerini okurken çok zevk alıyordum.
Surka gibi bir hatun lazım bana. Tam evlenilecek kız ya. xD35. Bölüm: http://epikmanga.blogspot.com/2016/01/the-legendary-moonlight-sculptor-35bolum.html
Her gün bir bölüm iyi alıştırdılar.
Özel görev aldı hiç beklemiyordum. Mal gibi Darius ile tartışıp gereksiz kahramanlık falan yapmadı. Bu çocuğu bu yüzden seviyorum.
Abi Surka hüloğğ dedi koptum ya. Ahaha![]()
Aynen, novelde 1. cilt 10. bölümdeyim.Surka gibi bir hatun lazım bana. Tam evlenilecek kız ya. xD
Nereye denk geliyordu ki?Aynen, novelde 1. cilt 10. bölümdeyim.
İşte bu Surkalar ile keşif görevine çıkacaklar. Novel daha detaylı bu geçen ki kızı hatırladım.Nereye denk geliyordu ki?
Demiştim atlaya atlaya anlatıyorlar diye. Çok bariz kilit noktaları atlamıyorlar ama.İşte bu Surkalar ile keşif görevine çıkacaklar. Novel daha detaylı bu geçen ki kızı hatırladım.