Ah birde Türkçesi hızlı çıksa. 2 haftada bir bölüm.Light noveli okuyorum baya bomba seri cok iyi gidiyor
Bu arada mangasıda 4 hafta çıkmadı. Aramı verdi yoksa çeviren ekip mi yavaş anlamadım. Bu haftada 99. bölümü atlayıp 100. bölümü çıkardılar
Ah birde Türkçesi hızlı çıksa. 2 haftada bir bölüm.Light noveli okuyorum baya bomba seri cok iyi gidiyor
Ezel izle.2.sezon başlasın artık kaç yıl oldu yahu :/ Ben düzenbaz herifi görmek istiyorum![]()
Manhwanın 2. sezonu bitti zaten, 3 başlayacak.2.sezon başlasın artık kaç yıl oldu yahu :/ Ben düzenbaz herifi görmek istiyorum![]()
Haberler için teşekkürlerManhwanın 2. sezonu bitti zaten, 3 başlayacak.Çeviren grup bir ara aralık gibi başlayacak falan yazmıştı ama sonradan ses çıkmadı. Haber var mı diye grubun sitesine baktım ama adamların sitede seri görünmüyor, olan bölümler de yok. Romanını da okumuyorum manhwayı takip ediyorum diye.
Manhwa'sını hangi sitede acaba. Link paylaşabilir misiniz acaba?Manhwanın 2. sezonu bitti zaten, 3 başlayacak.Çeviren grup bir ara aralık gibi başlayacak falan yazmıştı ama sonradan ses çıkmadı. Haber var mı diye grubun sitesine baktım ama adamların sitede seri görünmüyor, olan bölümler de yok. Romanını da okumuyorum manhwayı takip ediyorum diye.