Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Legend Of Vox Machina

Beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    14
3. Sezonda Scanlan, Percy ve Grog neredeyse hiç bir işe yaramıyor. 2. Sezon'da ölmesi gerekirken 3. Sezona Ripley'in sezon bosslarından olması da ayrı saçma.

3. Sezonda Scanlan, Percy ve Grog neredeyse hiç bir işe yaramıyor. 2. Sezon'da ölmesi gerekirken 3. Sezona Ripley'in sezon bosslarından olması da ayrı saçma.
FRP uyarlaması olduğu için karakterlerin kişiliğinde pek tutarlılık yok. İlk sezonda öne çıkan karakter farklı kişilik özelliği gösterirken -örneğin Percy. Diğer sezonda başka karakterin hikayesi işlendiği için kişiliği o hikayeye uyum sağlıyor. FRP uyarlamasının getirdiği durum.

FRP uyarlaması olduğu için karakterlerin kişiliğinde pek tutarlılık yok. İlk sezonda öne çıkan karakter farklı kişilik özelliği gösterirken -örneğin Percy. Diğer sezonda başka karakterin hikayesi işlendiği için kişiliği o hikayeye uyum sağlıyor. FRP uyarlamasının getirdiği durum.
Hikayeye uyum sağlamaya çalışmaktan çok karakterleri devre dışı bırakmış olmaları sezonu sıkıcı yapan etken işte. Yani hikaye akışına karşı bir özensizlik hissettim ben. Sezon boyunca Scanlan'a ihtiyaç duyulan bir çok nokta oldu mesela. Zaten ejderhalar ile başa çıkmak için bir arayış içerisindeler. Buna rağmen kızı bahanesi ile Scanlan'ın devre dışı bıraktırılıp ekibin zora sokulma çabasını izledik 3. Sezonda.

Hikayeye uyum sağlamaya çalışmaktan çok karakterleri devre dışı bırakmış olmaları sezonu sıkıcı yapan etken işte. Yani hikaye akışına karşı bir özensizlik hissettim ben. Sezon boyunca Scanlan'a ihtiyaç duyulan bir çok nokta oldu mesela. Zaten ejderhalar ile başa çıkmak için bir arayış içerisindeler. Buna rağmen kızı bahanesi ile Scanlan'ın devre dışı bıraktırılıp ekibin zora sokulma çabasını izledik 3. Sezonda.
Zaten uyumluluğu böyle sağladılar.

Rpg yapan gençlerin kendi projeleri olduğu için onların oynarken devam ettikleri hikayeyi çok dokunmadan işliyorlar büyük ihtimalle. Karakterlerin önem sırasının sürekli değişiyor olması bundandır

Bu evrene çok yabancıyım ama birinci sezonu çok beğenmiştim 2. ve 3.sezonlar klişe dolu fazla uzatılmış gereksiz hikayeler. 2.sezonda bizim büyük orkun(grog galiba) kendini bulma arayışını sevmiştim ama orayı atlamayayım.
Dizinin hikayesi buradan uyarlama. Toplam 115 bölüm süren bir macera. Bir de aynı karakterlerden olan başka campaignler var rahat 150 üstü vardır.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık