Kimse sormaya cesaret edememiş :/
Suçu neydi ?

Mako'nun dramı olması lazım zaten serinin adı hala efkarlıyım o mevzuya yazık lan. O değilde Korra serisi ile ilgili o kadar kafa yapan yorumlar görüyorum ki millet bu seriyi neresiyle izliyor anlamış değilim. Yok Korra en güçlü avatarmış en büyük kötüleri o yenmiş kız imkansızı başarmış Aang'in yaptığı bunların yanında neymiş falan...Kimse sormaya cesaret edememiş :/
Suçu neydi ?
![]()
Aynen bu nedir ya Aang'ın zamanına bakıyorumda adamlar dağı taşı söküp atıyordu.1.
![]()
2.
![]()
3.
![]()
Yok yok öyle bişi yok :/ fanlar acuk sevinsin diye yapılmış bi takım hareketler bunlar. Ne olmuş yani 2 kız el ele tutuşduysaAynen bu nedir ya Aang'ın zamanına bakıyorumda adamlar dağı taşı söküp atıyordu.
Birde şu seriye bak Bolin Law büküyor ama o Demir yığınına zarar veremiyorBSGT !
Finalde saçma Korra önce Mako ile çıktı sonra diğer kız [ ismini unuttum valla] Mako ile çıktı
Sonuç bu mu şimdi Fanlar istiyor diye böyle salakça iş mi olur ? Bunlar Mako ile niye çıktılar o zaman.![]()
Ya isterse oracıkta işi pişirsinler benim sinirimi bozan mantıksızlıkYok yok öyle bişi yok :/ fanlar acuk sevinsin diye yapılmış bi takım hareketler bunlar. Ne olmuş yani 2 kız el ele tutuşduysa![]()