Eski Beyaz Lotus'u al koy Korra evrenine dünyayı yönetsinler.
Korra desen, gereksiz, pasif, acınası, gariban, zayıf bir avatardan öteye gidemiyor. Kimseye söz dinletemiyor, herkesi düzene getiren kendisi olması gerekirken, kendisini düzene getiriyorlar. Avatarlığın adını lekeliyor bu gerzek.
Şimdi gelelim, Toph'a. Hani ben bu kadına bir şey diyemiyorum. Şu seri başladı başlayalı 4 sezondur hiç bir eski karaktere adam akıllı bir sahne çizmediler. Katara doktorluğa başlamış, atarlı ergenimiz tarafından azarlanıyor, Zuko desen Allah'a emanet. Adamlar üç beş çapulcuya ejderhasıyla beraber yenilmesini sağladı. Toph desen, keşiş modda.
Bu bölüm sonunda Toph'un söylevleri cidden sıkıcıydı. Adamlar inatla eski seriden karakterleri göstermemeye devam ediyor, hani niye böyle bir şey yapıyorlar anlamıyorum anlam da veremiyorum. Bu kadar saçma bir uygulama olamaz sanırım.
Neyse, özellikle Beifong ailesinin 4 ferdi Kuvira ve güçleriyle savaşırken ortaya koydukları performansı, Kral Bumi tek başına yapıyordu. O sahneleri izlerken aklıma ilk Bumi'nin ateş bükücü tanklarıyla olan karşılaşması geldi ve orada gösterdiği şov.
Eğer bu seri, eski karakterlere gereken önemi verseydi, gidip de saçma salak bir olayla avatarlarla olan döngüyü bozmasalardı şu an çok farklı bir seri izliyor olurduk.
Son olarak, final villain Kuvira, is that so!...
