Öncelikle çizimler, animasyonlar ve müzikler harikaydı. Filmin başındaki siyah beyaz özet kısımsa çok hoş olmuş. Heleki lanet olası Toei işi One Piece animesimesinin üzerine şiir gibi geldi film.
-Kenshin'in son Ova'sı tadındaydı benim için, cidden güzel olmuş.
-Asıl mevzu Naruto ve Hinata'nın aşk meşk işleri olduğu için yanında bonus olarak gelen ekşın da tatmin ediciydi.
-Bu zaman atlamaları cidden yarıyor Naruto'ya. Son savaştan sonra iyice popüler olmuş köyde. Şu gerizekalı halleri olmayan ağır başlı Naruto on numaraydı.
-Naruto'nun Hinata'ya aşık olma mevzusu biraz oldu bittiye gelse bile, Naruto başka türlü anlamazdı zaten Hinata'nın hislerini. Bu şekilde göstere göstere gözüne sokmaları iyi oldu.
-Sakura'yı bile sevdim bu filmde ama sadece bu seferlik. Hep böyle olaydı keşke.
-Naruto-Sakura olayını da -Oda'nın Sabo mevzusunu bağlaması gibi- fazla teferruata girmeden kıskançlık diye kestirip atmaları iyi oldu.
-Kakashi olmamış..:s
-Flashbacklerdeki çocukluğundan beri Sasuke'ye bir türlü ısınamadım, bu filmde de pek bişey değişmedi.
-Naruto'nun, anne ve babamın ismini bilmiyorum dediği sahnede bir güzel kalayladım Konoha'da yaşayıpta adamım diye ortalıkta gezen kim varsa. Ayıp lan cidden, sizin karakterinize ... Neyse uzatmayayım.
-Kurama'nın yazı yazma muhabetti..

-Naruto'nun dövüş tarzı çok iyiydi bu sefer. Klon çıkarıp teknik kullanma mevzusuna bir son vermeleri iyi olmuş. Kurama ile ayrı ayrı dövüşmeleri de güzeldi.
-Son 30 saniye çok iyiydi, çok kısaydı.. Yapın bir film daha.
Vee son olarak Hinata... Hiçbir şey söylemeye gerek yok.. Hancock ile birlikte zirveyi temsil ediyorsunuz. Kubo; Orihime ile sınıfta kaldın.