Yav zaten o ikinci sezon öldürdü bizi direk hastanede geçti gibi birşey, Shiwoon hakkatende dövüşcü değil bence bak Vertastaki elemana bir yarım adımıyla kaç kişinin canını okudu. Dövüşcü demek çok dövüş sanatı bilmek değil daha çok içgüdüsel birşey mesela doğan bir atın anasının karnından çıkıp koçması gibi çünki o bir at.Bence suç Shiwoon da değil ya daha kendi dövüş sanatını bile tam bilmiyor, onu geçtim ki meridyeni kırıldığında da yapıcağı bir şey kalmıyor, koca sezon zaten ki meridyeni onarmakla geçti, bence bunun sorumlusu Goomoonryong.
Bence direkt sektöre yazılır bu durum ne kadar ben de sevmesem de, artık o eski bildiğimiz Ruler of the Land ya da Veritas tarzı çok geride kaldı. Muhtemelen çizerler için en kolay yöntem bu ve Koreliler de bu tarzı seviyorlar muhtemelen.
Shinwooyala Kenichiyi karşılaştıralım mesela, Shinwooda herkesin imrendiği yenetenek varken Kenichinin hiç yok ama bak seriye Kenic ortalığı kasıp kavuruyor. Yav 3 sezon bir kişiyle adam akıllı sağlam bir dövüş çıkaramayan adam budanın elinide öğrense gözünde sıfırdır benim.